reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ohhh laski ale bym chciała aby ten mój 7 cykl okazał się tym prawdziwie szczęśliwym 🙄 czuję jakieś ukłucie w okolicach jajników i od razu w głowie pojawia się myśl "ooo boże może to to!!!!" czuję mrowienie w lędźwiach? Kurde to samo... Kiedyś myślałam że starania o dziecko są takie łatwe, proste i przyjemne. Że wystarczy uprawiać seks bez zabezpieczenia i gotowe... Jaka ja byłam głupia 🤦🏻‍♀️ a najgorsze jest to wkręcanie sobie, że ma się jakieś objawy. Wyczekuje ich, myślę choć wiem, że nie powinnam tego robić, że robię sobie tylko krzywdę. I mam ochotę sama sobie dać w twarz za debilne myśli ☹
OOkoło7dni przed @to chyba każda z nas w każdym odczuciu, ciągnięcia itp. czuję, że może to to na co tak czekamy. Ja miałam iczucie jak by mi w dole brzucha pekaly bąbelki.Jednak po progesteronu w 21 dc przy wartości 13,20 wiem,że jeszcze nie mój czas jednak poszukuję się tak samo jak Ty

Wczoraj przytulanki a ja dziś zasmarkana no nic [emoji2368] 8dc także do owulacji mi przejdzie mam nadzieję

To jeszcze masz czas zeby się wykurować. U mnie dziś 9dc i mam wrażenie, ze czas stójce miejscu [emoji51][emoji51]
I ja nie wiek kiedy bedie u mnie owu. Poprzedni cykl 55 dbi, tez pierwszy pełny na metforminie, która podobno skraca cykle.. śluz płodny od 7dc 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼️ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.

Załączniki

• Screenshot_2020-01-30-20-56-02-655_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-01-30-20-56-02-655_com.android.chrome.png
    47,9 KB · Wyświetleń: 164
To jeszcze masz czas zeby się wykurować. U mnie dziś 9dc i mam wrażenie, ze czas stójce miejscu [emoji51][emoji51]
I ja nie wiek kiedy bedie u mnie owu. Poprzedni cykl 55 dbi, tez pierwszy pełny na metforminie, która podobno skraca cykle.. śluz płodny od 7dc [emoji2370][emoji2370]
No u mnie też jakiś sluz także było działane [emoji1787]
Ja chyba kupię sobie testy owulacyjne i zobaczymy

reklama
Do góry