Jeśli już jaśnieje, to jesteś prawdopodobnie po owu.. możesz sprawdzić jeszcze jutro, to już nie powinno być wątpliwości Cykl porządnie wykorzystany?Aha ostatnio mam jakies dziwne te cykle w tamtym mnie bolalo teraz nie test wychodzi ze jest owu a nic kompletnie nie kluje ani nic, sluzu mam troszeczke wiecej ale byl wiekszy, a dzisiaj jak zrobilam test owu to druga kreseczka wyszla jasniejsza wczoraj byla ciemniejsza czyli pewnie wczoraj byla owu bo juz sie gubie
reklama
martini87
Fanka BB :)
Dokładnie to przechodzę co miesiąc po @ jest spoko, dopóki nie zaczynają się objawy owu. Kilka dni może tydzień po owu też mam luz w głowie ale im bliżej @ tym jest gorzejJa bym chciała czuć się cały miesiąc tak, jak się czuje po @, kiedy już otrząsnę się z faktu że przyszła.. Czyli ze świadomością że w ciąży nie jestem, pogodzona z tym faktem, nie doszukują a się objawów, śluzu, owulacji.. Tak o, po prostu funkcjonować. Ale jak tylko wiem że nadchodzą dni płodne, a po nich możliwość że się udało, to do okresu mam lekkiego świra w czerepie
Progesteron zrobiony około tygodnia po owulacji może Ci powiedzieć o tym czy ona w ogóle była i czy ewentualnie są szanse na ciąże..Dziewczyny powiedzce mi co z progesteronem? Kiedy powinnam zrobić badania no i na co on jest? Częst poruszacie ten temat a ja laik w tym temacie
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
u mnie też małpa przyszła A rano zmarnowalam test
U mnie 1.5 roku, też poronienie i też miałam nadzieję że skoro raz się udało szybko się uda kolejny raz, a tu dupa... Również mam dość ale nie potrafię się poddac [emoji21]
Dziś 1 dc, kolejny cykl starań [emoji1374]
Verona26
Kochana ja jestem pewna że Wam się uda! Ja do końca w to nie wierzyłam [emoji7] W sumie jeszcze nie wierzę [emoji4] Bardzo za Was trzymam kciuki!!! [emoji173] I modlę się by Wam się udało [emoji4]
Noo, super sprawa, bo człowiek wie, że jeszcze niedawno byłaś jedna z nas a teraz proszę, jestes po drugiej stronie[emoji1], udało Ci się, więc jest nadzieja ze i nam się uda [emoji7]
Verona26
Kumpela chodziła do tego giną co ja. Poszła w 5 tygodniu i był pęcherzyki więc założył od razu kartę ciąży [emoji4]
za tydzien nie bedzie jeszcze nic widac... co anjwyzej pecherzyk, ktory nie potwierdzi ciazy tak naprawde wiec zmarnujesz pieniadze na ginekologa i usg jesli wykona...
wiola0904
ale pecherzyk nie ejst potwierdzeniem ciazy wydasz pieniadze a za max poltorej tygodnia znowu bedziesz musiala sie zglosic bo tak naprawde nie powinien zakladac karty ciazy poki jej nie potwierdzi a potwierdzeniem ciazy jest uwidocznienie na badaniu usg zarodka z bijacym serduszkiem. To samo ze zwolnieniem L4. jak jest fajny to wypisze ale na jakiej podstawie jesli ciaza jest niepotwierdzona? w razie kontroli ZUS niestety lekarz bedzie mial mega problem. ale oczywiscie to tylko moja sugestia a Ty zrob jak uwazasz za sluszneKumpela chodziła do tego giną co ja. Poszła w 5 tygodniu i był pęcherzyki więc założył od razu kartę ciąży [emoji4]
reklama
Verona26
No kumpela poszła w 5 tygodniu dostała kartę ciąży był pęcherzyki A następną wizytę miała dopiero w o tyg i już był zarodek i zalążek nóżek i raczej było widać [emoji4] Tak mi mówiła [emoji4]
ale pecherzyk nie ejst potwierdzeniem ciazy wydasz pieniadze a za max poltorej tygodnia znowu bedziesz musiala sie zglosic bo tak naprawde nie powinien zakladac karty ciazy poki jej nie potwierdzi a potwierdzeniem ciazy jest uwidocznienie na badaniu usg zarodka z bijacym serduszkiem. To samo ze zwolnieniem L4. jak jest fajny to wypisze ale na jakiej podstawie jesli ciaza jest niepotwierdzona? w razie kontroli ZUS niestety lekarz bedzie mial mega problem. ale oczywiscie to tylko moja sugestia a Ty zrob jak uwazasz za sluszne