Tak mi moj gin to samo mówił. I jak zaczęłam krwawic to w szpitalu darli się na mnie czemu nie ma 2 bety i czekaliśmy na wynik. Bo nie mogli zrobić nic Bez wyniku ale rób jak uwazaszByłam teraz u rodzinnego i mówił że mam nie robić drugiej bety bo to szkoda kasy A najbardziej nerwów bo to stesujace. Że co ma gg to będzie i nie mam na to wpływu [emoji4] A jak pójdę za tydzień do giną to już na pewno coś się dowiem [emoji4]
reklama
Mimi9065
Fanka BB :)
Ja też bym chciała, ale jakoś próbuję (chociaż średnio mi to wychodzi) myśleć że jak nie ten cykl to nastepny,kochane kobietki tak czytam sobie i każda z nas chce mieć bobaska ale jak da się zauważyć różnie nam te starania wychodzą albo i nie. też już bym chciała być w c....
Damy radę w koncu się uda
Matka. Wariatka
Również uwazam, że lepiej zrobić druga betę by sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. I z tym iść do lekarza w 7 tyg mniej więcejTak mi moj gin to samo mówił. I jak zaczęłam krwawic to w szpitalu darli się na mnie czemu nie ma 2 bety i czekaliśmy na wynik. Bo nie mogli zrobić nic Bez wyniku ale rób jak uwazasz
olaaa7
Pewnie. Super przyrostMam wynik
I BHCG - 39
II BHCH- 162
To prawidlowo ?
Pewnie że tak!
Mam wynik
I BHCG - 39
II BHCH- 162
To prawidlowo ?
Aklime
Tak bardzo prawidlowoMam wynik
I BHCG - 39
II BHCH- 162
To prawidlowo ?
Mialam podobnie bo 45 a potem 196
Matka. Wariatka
Bardzo ładnieMam wynik
I BHCG - 39
II BHCH- 162
To prawidlowo ?
eMeczk@
[/QUOTE]
Mega szybko Ci się pojawiły, ja nadal czekamMam wynik
I BHCG - 39
II BHCH- 162
To prawidlowo ?
reklama
No dokładnie. Co on jej powie w 5 tygodniu? Ze jest pęcherzyk najwyzej. A to nie gwarantuje niestety niczego. Wiec @Verona26 idz na betę. Najlepszy miernik na początku czy się ciąża rozwija. Lepiej wiedzieć na czym się stoi!Również uwazam, że lepiej zrobić druga betę by sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. I z tym iść do lekarza w 7 tyg mniej więcej