reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Byłam teraz u rodzinnego i mówił że mam nie robić drugiej bety bo to szkoda kasy A najbardziej nerwów bo to stesujace. Że co ma gg to będzie i nie mam na to wpływu [emoji4] A jak pójdę za tydzień do giną to już na pewno coś się dowiem [emoji4]
Tak mi moj gin to samo mówił. I jak zaczęłam krwawic to w szpitalu darli się na mnie czemu nie ma 2 bety i czekaliśmy na wynik. Bo nie mogli zrobić nic Bez wyniku ale rób jak uwazasz

reklama
kochane kobietki tak czytam sobie i każda z nas chce mieć bobaska ale jak da się zauważyć różnie nam te starania wychodzą albo i nie. też już bym chciała być w c....
Ja też bym chciała, ale jakoś próbuję (chociaż średnio mi to wychodzi) myśleć że jak nie ten cykl to nastepny,
Damy radę w koncu się uda :)

Tak mi moj gin to samo mówił. I jak zaczęłam krwawic to w szpitalu darli się na mnie czemu nie ma 2 bety i czekaliśmy na wynik. Bo nie mogli zrobić nic Bez wyniku ale rób jak uwazasz
Również uwazam, że lepiej zrobić druga betę by sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. I z tym iść do lekarza w 7 tyg mniej więcej

reklama
Również uwazam, że lepiej zrobić druga betę by sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy. I z tym iść do lekarza w 7 tyg mniej więcej
No dokładnie. Co on jej powie w 5 tygodniu? Ze jest pęcherzyk najwyzej. A to nie gwarantuje niestety niczego. Wiec @Verona26 idz na betę. Najlepszy miernik na początku czy się ciąża rozwija. Lepiej wiedzieć na czym się stoi!

Do góry