reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja mam to samo, chyba czułabym za duze rozczarowanie oglądać biel od ponad roku hyh
Dziękuję ślicznie 😍 To pierwszy cykl po anty, tylko niestety ja mam problem z poronieniami nawykowymi, już pięć razy poroniłam, także to dopiero początek tej długiej drogi po szczęście...
Co Ty gadasz! Do pracy badania u gina???
niby super pakiet pełne badania krwi laryngolog kardiolog taki niby super pakier

reklama
Ja WGL dzisiaj spotkałam taka stara dobra znajoma. Płyta się co ta u mnie j WGL A ja wiadomo że ok itd. A ona wypaliła do mnie " A Ty w ciazy czasem nie jesteś?" Hahaha A ja się zaczęłam śmiać A ona mówi "Jesteś!Wiedziałam, od razu jak Ie zobaczyłam to wiedziałam boi raczej wygladazz" Ale kuzwa ja się pytam?! Jak ona to zrobiła? [emoji32][emoji33] Szok w trampkach! Wtf? [emoji23][emoji23][emoji23] powiedziałam jej że czarownica powinna być [emoji23][emoji23]
i po co test robic,nastepnym razem niech kolezanka spojrzy przed @ i poeie czy jest ciaza,czy nie 😂😂 a tak swoja droga,moze by na niej interesy ubijac,badz jej menagerem,wszystkie starajace sie,beda sie umawialy na wizyty,zamiast isc na sikańca 😂😂😂

A Ty robiłaś betę ? Wysoką masz ? Trochę się zmartwilam że taka niska .. we wtorek idę . Jestem dobrej myśli:-)
Ja robiłam 3 razy, ale na samym początku jak mi się @ spóźnial, przyrost był ponad 100% więc już więcej nie robiłam, ale zrobiłam parę sikancow żeby sprawdzić czy kreska Ciemnieje [emoji23] jak się mieścisz w widelkach to jest ok, a jeśli nie, to możliwe że ciąża jest młodsza niż myślisz [emoji6]
Screenshot_20191214-220843.jpeg

reklama
Do góry