O u mnie 6+2 umów się na wizytę do lekarza zobaczyć czy wszystko jest ok w 7t już będzie najpewniej serduszko [emoji6]Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Jestem już po hsg oba jajowody drożne!! Brak mi słów jestem taka szczęśliwa !
Prolaktyna powoduje niepłodność poprzez brak owulacji np ,zanik miesiączki, wyciek z piersi .
Ja osobiście nie miałam takich objawów i podwyzszona prolaktyne zdiagnozowalam przy badaniach hormonalnych . Robi się od 1-3 dnia cyklu najlepiej
Nie wiem czy jest to powiązane z ciąża pozamaciczna Ale czytałam bardzo dużo na forum i dużo dziewczyn z hiperprolaktynemia miało właśnie ciaze pozamaciczne ,podobno uposledzaja ruchy jajowodow ale nie zostało to potwierdzone medycznie
Musicie ze jak Zbadam prolaktyna 3 dni przed @to będzie Ok? Czy za pozno?
A Ty robiłaś betę ? Wysoką masz ? Trochę się zmartwilam że taka niska .. we wtorek idę . Jestem dobrej myśli:-)O u mnie 6+2 umów się na wizytę do lekarza zobaczyć czy wszystko jest ok w 7t już będzie najpewniej serduszko [emoji6]
Nie, nie za późno to zrób bete dla sprawdzenia w czwartek
Mam dopiero we wtorek za tydzień. Za późno?
Kasiam13161
Powiedzcie czy zawsze przy owulacji cos czujecie, niby test wyszedl ze pradopodobnie jutro bedzie ale znowu nic nie czuje ja ogolnie nie czuje czy mam owu a jakto jest u was zawsze cos czujecie?
Mrufka®®®
Zdrówko w takim razie. Mogła by już małpa przyjść@Mrufka®®® pije z Tobą
HappyBabyMama
Powiedzcie czy zawsze przy owulacji cos czujecie, niby test wyszedl ze pradopodobnie jutro bedzie ale znowu nic nie czuje ja ogolnie nie czuje czy mam owu a jakto jest u was zawsze cos czujecie?
Ja kiedyś nie czułam nic tera boli mnie jajnik
Kasiam13161
Aha zobaczymy, w tamtym cyklu to mnie bolal jajnik ale nie robilam testow a teraz mnie tak nie boli tylko mi tak dziwnie w brzuchu moze to toJa kiedyś nie czułam nic tera boli mnie jajnik
reklama
MamoveKate
Zdrówko Kochana! Najpierw za @@@ a zaraz potem niech się pojawiają te cholerne piękne IIZdrówko w takim razie. Mogła by już małpa przyjść