reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was
O u mnie 6+2 ;) umów się na wizytę do lekarza zobaczyć czy wszystko jest ok w 7t już będzie najpewniej serduszko [emoji6]

reklama
Jestem już po hsg oba jajowody drożne!! Brak mi słów jestem taka szczęśliwa !
Prolaktyna powoduje niepłodność poprzez brak owulacji np ,zanik miesiączki, wyciek z piersi .
Ja osobiście nie miałam takich objawów i podwyzszona prolaktyne zdiagnozowalam przy badaniach hormonalnych . Robi się od 1-3 dnia cyklu najlepiej
Nie wiem czy jest to powiązane z ciąża pozamaciczna Ale czytałam bardzo dużo na forum i dużo dziewczyn z hiperprolaktynemia miało właśnie ciaze pozamaciczne ,podobno uposledzaja ruchy jajowodow ale nie zostało to potwierdzone medycznie

Musicie ze jak Zbadam prolaktyna 3 dni przed @to będzie Ok? Czy za pozno?

Powiedzcie czy zawsze przy owulacji cos czujecie, niby test wyszedl ze pradopodobnie jutro bedzie ale znowu nic nie czuje ja ogolnie nie czuje czy mam owu a jakto jest u was zawsze cos czujecie?

reklama
Do góry