reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja robiłam 3 razy, ale na samym początku jak mi się @ spóźnial, przyrost był ponad 100% więc już więcej nie robiłam, ale zrobiłam parę sikancow żeby sprawdzić czy kreska Ciemnieje [emoji23] jak się mieścisz w widelkach to jest ok, a jeśli nie, to możliwe że ciąża jest młodsza niż myślisz [emoji6]Zobacz załącznik 1073640
Dziękuję:-) umieszczę się, choć nie ukrywam myślałam że będę mieć około 10 tyś 😁 to Twoja pierwsza ciąża? Mogę wiedzieć ile masz lat ??

GRATULACJE!

Fajnie, że tak się sypią teraz wysokie bety :).

Zdróweczka :)

😍😍😍

No to bierzemy pop corn i czekamy!! A potem już tylko szampan ;)

A jak u Ciebie, bo kopę w postach i kopę... 🙄 🙄

O jest!! Dokopałam się!!
Super kolejna beta pozytywna.
Szaleństwo co tu się dzieje...

No tak ja testowałam do dupa blada a jak odeszłam od starań to teraz się sypią haha, ewidentnie nie było mi pisane!

Ogromne gratulacje mamuśko!!

Czekamy na przyrost!

😭 😭 z wzruszenia...

Kurczę, może nie wszystko stracone...

Póki nie ma okresu zawsze jest :) i cień jest, mam nadzieje, że ściemnieje ;)

0.2 ...

😭

Szczerze dziewczyny gratuluję i życzę szczęśliwych donoszonych ciąż.
Jednak nie mogę na to patrzeć 🥺 idę pić wino ,także wasze zdrowie

Czyli to co u mnie :(.

Bardzo mi przykro. Masz racje, nie patrz na te bety, testy może odpocznij od forum. Zrób coś co Ci pomoże. I wracaj z nowymi siłami. Wiem, że masz ich wiecej niż ja 💪💪. Jeszcze tutaj wstawisz swoje dwie kreseczki!! Zobaczysz!

Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was

Przepiękna beta! Nic nie powtarzaj kochana :) Ja bym poszła po prostu do ginekologa :)
14 powiadasz hm... To już powinno być widać na USG :)

To i dla Ciebie ogromne gratulacje!! Piękna betka i sporawa. Jeszcze się okaże, że masz dwójke w środku :D To dopiero będzie ciekawie hehe :)

Mam dopiero we wtorek za tydzień. Za późno?

Jak tam masz to miej :) Duuużo odpoczywaj a gdyby się coś działo to zawsze możesz się zgłaszać na Izbę Przyjęć, ale napewno będzie wszystko pięknie. Koniecznie daj relacje z wizyty :) :)

Szalejecie kobiety z tymi betami :)

To która następna??

Dziękuję:-) umieszczę się, choć nie ukrywam myślałam że będę mieć około 10 tyś [emoji16] to Twoja pierwsza ciąża? Mogę wiedzieć ile masz lat ??
Pierwsza była biochemiczna, ale teraz mam nadzieję że się udało. 29 za 5 dni [emoji23][emoji85] jak pierwszy raz sprawdziłam bete to była 27 [emoji16]

reklama
Wiecie co jest w tym momencie dla mnie najgorsze?
Że pogrubione endometrium może zwiastować nadchodzącą @
I teraz każdy ból podbrzusza i uczucie mokrej bielizny traktuje jak okres.
Gdybym mogła, to poszłabym na betę, a nie mam kiedy, bo każdego dnia pracuję od rana. Teraz sypią się wypowiedzenia u mnie w pracy i nie chce podpaść, bo niedawno byłam na zwolnieniu. Nigdy nie jest łatwo jak widać:(

Do góry