Peony
Fanka BB :)
Ja miałam RTG, więc też by wyszło jakbym była, bo musiałabym odmówić badania.Co Ty gadasz! Do pracy badania u gina???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam RTG, więc też by wyszło jakbym była, bo musiałabym odmówić badania.Co Ty gadasz! Do pracy badania u gina???
Jestem ciekawa [emoji16] ja to serio jestem zielona w tych sprawachDaria juz 1dzien po owu widać płyn w zatoce a to świadczy o tym ze owu była i jajko pękło
Dziękuję:-) umieszczę się, choć nie ukrywam myślałam że będę mieć około 10 tyś to Twoja pierwsza ciąża? Mogę wiedzieć ile masz lat ??Ja robiłam 3 razy, ale na samym początku jak mi się @ spóźnial, przyrost był ponad 100% więc już więcej nie robiłam, ale zrobiłam parę sikancow żeby sprawdzić czy kreska Ciemnieje [emoji23] jak się mieścisz w widelkach to jest ok, a jeśli nie, to możliwe że ciąża jest młodsza niż myślisz [emoji6]Zobacz załącznik 1073640
Odpisalam ci ta tamtym wątkuJestem ciekawa [emoji16] ja to serio jestem zielona w tych sprawach
Maaaaam
No to bierzemy pop corn i czekamy!! A potem już tylko szampan
Mam wynik. Zobacz załącznik 1073625
Kurczę, może nie wszystko stracone...
0.2 ...
Szczerze dziewczyny gratuluję i życzę szczęśliwych donoszonych ciąż.
Jednak nie mogę na to patrzeć idę pić wino ,także wasze zdrowie
Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was
Mam dopiero we wtorek za tydzień. Za późno?
Pierwsza była biochemiczna, ale teraz mam nadzieję że się udało. 29 za 5 dni [emoji23][emoji85] jak pierwszy raz sprawdziłam bete to była 27 [emoji16]Dziękuję:-) umieszczę się, choć nie ukrywam myślałam że będę mieć około 10 tyś [emoji16] to Twoja pierwsza ciąża? Mogę wiedzieć ile masz lat ??
To są po prostu kilkukrotne poronienia (bodajże trzy lub więcej).. u mnie niestety nieznanej etiologii..