reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja mam to samo, chyba czułabym za duze rozczarowanie oglądać biel od ponad roku hyh
Dziękuję ślicznie 😍 To pierwszy cykl po anty, tylko niestety ja mam problem z poronieniami nawykowymi, już pięć razy poroniłam, także to dopiero początek tej długiej drogi po szczęście...
Co Ty gadasz! Do pracy badania u gina???
niby super pakiet pełne badania krwi laryngolog kardiolog taki niby super pakier

reklama
Ja WGL dzisiaj spotkałam taka stara dobra znajoma. Płyta się co ta u mnie j WGL A ja wiadomo że ok itd. A ona wypaliła do mnie " A Ty w ciazy czasem nie jesteś?" Hahaha A ja się zaczęłam śmiać A ona mówi "Jesteś!Wiedziałam, od razu jak Ie zobaczyłam to wiedziałam boi raczej wygladazz" Ale kuzwa ja się pytam?! Jak ona to zrobiła? [emoji32][emoji33] Szok w trampkach! Wtf? [emoji23][emoji23][emoji23] powiedziałam jej że czarownica powinna być [emoji23][emoji23]
i po co test robic,nastepnym razem niech kolezanka spojrzy przed @ i poeie czy jest ciaza,czy nie 😂😂 a tak swoja droga,moze by na niej interesy ubijac,badz jej menagerem,wszystkie starajace sie,beda sie umawialy na wizyty,zamiast isc na sikańca 😂😂😂

A Ty robiłaś betę ? Wysoką masz ? Trochę się zmartwilam że taka niska .. we wtorek idę . Jestem dobrej myśli:-)
Ja robiłam 3 razy, ale na samym początku jak mi się @ spóźnial, przyrost był ponad 100% więc już więcej nie robiłam, ale zrobiłam parę sikancow żeby sprawdzić czy kreska Ciemnieje [emoji23] jak się mieścisz w widelkach to jest ok, a jeśli nie, to możliwe że ciąża jest młodsza niż myślisz [emoji6]
Screenshot_20191214-220843.jpeg

reklama
Do góry