sundee23
Fanka BB :)
Mam taki nie znam go nawet. Podobno bardzo czuły.Oczywiście że tak ale nie pink może bo wiele dziewczyn tu już się na nie nabralo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taki nie znam go nawet. Podobno bardzo czuły.Oczywiście że tak ale nie pink może bo wiele dziewczyn tu już się na nie nabralo
jako na badaniach wstępnych miałam wizytę u ginąWlasnie o to mi chodzi.. jedna dziewczyna podpisala umowe, przyszla do pracy raz i l4 ciazowe, okazało sie ze jest juz w 5 miesiacu.. a nawet nie bylo po niej widac
Jestem już po hsg oba jajowody drożne!! Brak mi słów jestem taka szczęśliwa !A i kiedy najlepiej zrobić prolaktyna? Luckypucky kiedy robiłaś? Czy mowil coś lekarz czy to może być związane z jednym jajowodem czy tez powodem pozamacicznej? Zy w ogóle nie związane?
@Mrufka®®® pije z Tobą0.2 ...
Szczerze dziewczyny gratuluję i życzę szczęśliwych donoszonych ciąż.
Jednak nie mogę na to patrzeć idę pić wino ,także wasze zdrowie
Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was
No i super! Jutro rano czatować będę na Twój wynik trzymam kciuki!Mam taki nie znam go nawet. Podobno bardzo czuły.
jako na badaniach wstępnych miałam wizytę u giną [emoji53]
Mam dopiero we wtorek za tydzień. Za późno?Do lekarza idź już!