Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Wrzuć przepisPowodzenie!
Uuu za daleko
Robię takie z cebulką i majerankiem w środku i do tego sos śmietanowy ze szczypiorkiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuć przepisPowodzenie!
Uuu za daleko
Robię takie z cebulką i majerankiem w środku i do tego sos śmietanowy ze szczypiorkiem.
Wszystko będzie ok! Nie martw się bolem , nie jest takie straszne to badanieJa dzisiaj idę na drożność, boję się trochę tego co usłyszę i bolu oczywiście .
@M@lly
To nie ten etap jeszcze u niej by można było potwierdzić ciąże, Ale była na becie przecież, to jest już miarodajny wynik. Ma dźwigać w pracy na poczcie?? No błagam! Należy jej się jak psu karma.
Trochę za bardzo uogólniasz moim zdaniem. Każda kobieta ma prawo się czuć inaczej i widocznie Verona nie czuje się na tyle dobrze by pracować.
Ja u siebie mam nocne dyżury po 12 h i co też mam pracować? (to niezgodne z kodeksem pracy) W ogóle to ciężarna z tego co czytałam może pracować dziennie jedynie 8 h! A tu Verona miała 10 aż.
Po za tym u mnie jest kontakt z pacjentami, którzy mają iks zakażań wirusowych, bakteryjnych i też mam to wdychać, bo się dobrze czuje??
L4 to kwestia bardzo indywidualna i raczej mało kto tu myśli o wygodzie. Ja bym wolała pracować, bo bym była czymś zajęta, ale nie zawsze można sobie na to pozwolić w ciąży.
Jak to poznałaś ??Tak z ciekawostek, za mną 3 ciąże i ani jednego badania bety. Ale my też prowadziliśmy obserwację NPR i było widać czarno na białym, że w ciąży jestem
a probowalas zglosic sie do Gp? najpierw cos na NHS? wiem jak dziala tam sluzba zdrowia ale czasem mozna trafic na fajnego lekarza, ktory nie wypnie sie na nasze problemy...W lutym jade do miasta obok do polskiego ginekologa, jeżeli tam nic nie zadziałają to lecę do Polski do kliniki...
Tyle że nie mam przepisu, robię tak na oko Ale kotlety takie jak z tego przepisu a sos robię standardowy, bulion śmietana i szczypiorek.Wrzuć przepis
Nie dopuszczam żadnych złych myśli [emoji4] staram się tego nie robić. Będzie dobrze. Czuje to! Tak jak miałam nosa do tej ciąży, choć po naszych 2 boboseksach myślałam że może się nie udać Ale się udało [emoji4] Co do tego coś wcześniej pisałaś o lekarzu. Kazał zadzwonić za tydzień wtedy się umówimy. Bo jutro mam dzień spodziewanej @ ( trochę mnie martwi ten brzuch że boli jakby maila przyjść Ale jak się zagniezdzilo to chyba już nie przyjdzie?) Więc w czwartek zaczynam 5 tydz. Także za tydzień będzie 6 tydzień. On zakłada kartę ciąży jak już jest pęcherzyki ciążowy. Tak miała kumpela. Więc myślę że jutropojde do rodzinnego wezmę zwolnienie na tydzień A później pójdę do giną [emoji4] Ogólnie to jeżeli chodzi o płeć to mi jest to obojętne, naprawdę. Byle jak wszystko było w porządku [emoji4] A mąż wiadomo chce syna, bo z córeczką męczy oglądać nie będzie i w piłkę też nie pogra [emoji4][emoji23]w ogole nie dopuszczaj do siebie zlych mysli a komentarze o tym ile rzeczy moze sie wydarzyc omijaj szerokim lukiem. kurde, z takim podejsciem to ja na ulice nie wyjde bo mama opowiada ze 25 lat temu niedaleko domu auto potracilo sasiada. bez przesady! Verona bedziesz zajebista mamuśką! a ciaza zleci Ci nudnie i spokojnie! bedzie dobrze! masz jakies preferencje co do plci?
Veronka stać się może nawet jak w łóżku będziemy leżeć bo u sąsiada gaz pierdyknie. Takie gdybanie... Jakby każdy miał myśleć co się może stać złego to życie byłoby nie do wytrzymania[emoji8]
Tyle że nie mam przepisu, robię tak na oko [emoji14] Ale kotlety takie jak z tego przepisu a sos robię standardowy, bulion śmietana i szczypiorek.
Kotlety ziemniaczane w sosie grzybowym
To doskonały sposób na wykorzystanie pozostałych z dnia poprzedniego czy z obiadu ugotowanych ziemniaków. Są pyszne, idealnie smakują z sosem grzybowym.www.przyslijprzepis.pl
Cierpliwość mam, to też muszę przyznać
A czy ginekolog może zrobić mi test ciążowy? Wiem, że to może głupie pytanie, ale zawsze mnie to ciekawi
Czuje jak mnie lekko ćmi podbrzusze, więc coś czuję, że dzisiaj ginekolog mi powie, że wszystko się przygotowuje na miesiączke.
Jak myslicie, czy jak pojde dzisiaj na betę, 10dpo, 3 dni przed spodziewanym okresem, to juz moze cos wykryc?