Mimi9065
Fanka BB :)
Daj znać! 3mam kciuki !Zaraz wchodzę do gina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać! 3mam kciuki !Zaraz wchodzę do gina
O a robiłaś? Miałaś sono hsg czy zwykle ? Bo ja mam sono .
uwierz, ze naprawde bole jak na @ sa normalne wiec nie stresuj sie nimi. ja w 16 tygodniu nadal je odczuwam... my tez zaliczylismy 2 boboseksy w plodne i tez sie udalo widze Twoj małż jak moj, tez marzy mu sie synek... Boze, jakiego ja mam dzis lenia. bylam odebrac krew karte, nawet nie wiedzialam, ze takie cos teraz wyrabiaja musze sie wziac za obiad. a z rodzinnym to bdb pomysl. bierz zwolnienie bo ani stres ani dzwiganie nie sa Ci do szczescia potrzebne! teraz banan na buzie i same radosci!!! niech bobo szybko sie pojawi!
Już po [emoji28][emoji28]
Endometrium pogrubione i na pewno pęknięty pęcherzyk w jajniku
tylko oszczedzaj sie wlansie... zwlaszcza w terminie miesiaczki przez te piewrwsze kilka miesiecy. nie cwicz, nie dzwigaj... duzo odpoczywaj.Wiem wszyscy mu to mówią A ja i tak co la6am do kibelku sprawdzić czy nie krwawie [emoji4] schize mam bo jutro termin @ [emoji32] Ale będzie dobrze musi być! Nie ma wyjścia! Ja w to wierzę! [emoji4]
dal jakies zalecenia? zrobienie testu? beta hcg?Już po
tylko oszczedzaj sie wlansie... zwlaszcza w terminie miesiaczki przez te piewrwsze kilka miesiecy. nie cwicz, nie dzwigaj... duzo odpoczywaj.
Na betę wysłał?Już po