reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiem wszyscy mu to mówią A ja i tak co la6am do kibelku sprawdzić czy nie krwawie [emoji4] schize mam bo jutro termin @ [emoji32] Ale będzie dobrze musi być! Nie ma wyjścia! Ja w to wierzę! [emoji4]
uwierz, ze naprawde bole jak na @ sa normalne wiec nie stresuj sie nimi. ja w 16 tygodniu nadal je odczuwam... my tez zaliczylismy 2 boboseksy w plodne i tez sie udalo :) widze Twoj małż jak moj, tez marzy mu sie synek... Boze, jakiego ja mam dzis lenia. bylam odebrac krew karte, nawet nie wiedzialam, ze takie cos teraz wyrabiaja :D musze sie wziac za obiad. a z rodzinnym to bdb pomysl. bierz zwolnienie bo ani stres ani dzwiganie nie sa Ci do szczescia potrzebne! teraz banan na buzie i same radosci!!! niech bobo szybko sie pojawi!

Wiem wszyscy mu to mówią A ja i tak co la6am do kibelku sprawdzić czy nie krwawie [emoji4] schize mam bo jutro termin @ [emoji32] Ale będzie dobrze musi być! Nie ma wyjścia! Ja w to wierzę! [emoji4]
tylko oszczedzaj sie wlansie... zwlaszcza w terminie miesiaczki przez te piewrwsze kilka miesiecy. nie cwicz, nie dzwigaj... duzo odpoczywaj.

Taki właśnie mam zamiar. Dzisiaj tylko zakupy przyniosłam Ale cwaniara kupiłam tylko na obiad pałki i będą na ryżu z warzywami [emoji4] nie wiem czy ja coś zjem Ale ma coś jeść musi [emoji23] kupiłam jak najmniej właśnie żeby nie dźwigać [emoji23]
tylko oszczedzaj sie wlansie... zwlaszcza w terminie miesiaczki przez te piewrwsze kilka miesiecy. nie cwicz, nie dzwigaj... duzo odpoczywaj.

reklama
Do góry