reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiem wszyscy mu to mówią A ja i tak co la6am do kibelku sprawdzić czy nie krwawie [emoji4] schize mam bo jutro termin @ [emoji32] Ale będzie dobrze musi być! Nie ma wyjścia! Ja w to wierzę! [emoji4]
uwierz, ze naprawde bole jak na @ sa normalne wiec nie stresuj sie nimi. ja w 16 tygodniu nadal je odczuwam... my tez zaliczylismy 2 boboseksy w plodne i tez sie udalo :) widze Twoj małż jak moj, tez marzy mu sie synek... Boze, jakiego ja mam dzis lenia. bylam odebrac krew karte, nawet nie wiedzialam, ze takie cos teraz wyrabiaja :D musze sie wziac za obiad. a z rodzinnym to bdb pomysl. bierz zwolnienie bo ani stres ani dzwiganie nie sa Ci do szczescia potrzebne! teraz banan na buzie i same radosci!!! niech bobo szybko sie pojawi!

Wiem wszyscy mu to mówią A ja i tak co la6am do kibelku sprawdzić czy nie krwawie [emoji4] schize mam bo jutro termin @ [emoji32] Ale będzie dobrze musi być! Nie ma wyjścia! Ja w to wierzę! [emoji4]
tylko oszczedzaj sie wlansie... zwlaszcza w terminie miesiaczki przez te piewrwsze kilka miesiecy. nie cwicz, nie dzwigaj... duzo odpoczywaj.

Taki właśnie mam zamiar. Dzisiaj tylko zakupy przyniosłam Ale cwaniara kupiłam tylko na obiad pałki i będą na ryżu z warzywami [emoji4] nie wiem czy ja coś zjem Ale ma coś jeść musi [emoji23] kupiłam jak najmniej właśnie żeby nie dźwigać [emoji23]
tylko oszczedzaj sie wlansie... zwlaszcza w terminie miesiaczki przez te piewrwsze kilka miesiecy. nie cwicz, nie dzwigaj... duzo odpoczywaj.

reklama
Do góry