reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Teraz na zwolnieniu masz więcej czasu żeby poprawiać złe słowa w tekście [emoji87] plissssssss [emoji16]
Dziewczyny proszę... Nie nawracajcie mnie negatywnie... Ja chce myśleć że będzie wszystko ok. U mnie w rodzinie nigdy żadnych Poronina nie było, nie mówię że ja nie mów być pierwsza Ale chce myśleć pozytywnie A negatywne myśli odpychac [emoji4]

reklama
Dziewczyny, z tą nospą to uważajcie, jednorazowo to może i ok, ale ciągłe branie nospy w ciąży może szkodzić dziecku. Jak ja byłam w ciąży dekadę temu to nawet się mówiło o "nospowych dzieciach", chodziło o obniżone napięcie mięśniowe u dzieci.

Oczywoscie ze tak! Potem jest płacz i lament dziewczyny bo tzreba z dzieckiem chodzic na rehabilitacje. To ja już wole się ze skurczami przemęczyć. Wiem ze niektóre dziewczyny w ciąży biora nospe po wstaniu z łóżka. Niestety w ciąży brzuch trochę boli i warto być czujnym niż zapodawac nospe na każde ciągniecie. Żaden lek nie jest obojętny w ciąży nawet Nospa. Każdy decyduje o sobie wiadomo ale warto znać konsekwencje.

Tak z ciekawostek, za mną 3 ciąże i ani jednego badania bety. Ale my też prowadziliśmy obserwację NPR i było widać czarno na białym, że w ciąży jestem

Ja będę mieć dziś. A później ogorkowa 😂 teraz ta zupa będzie mi się już tylko z ciaza kojarzyć... 😂

Też zrobię ogórkową, bo mi się ogórki pałętają po zamrażarce :D

Mogłabyś go oskarżyć
emoji6.png
Nikt na rozmowie o pracę nie ma prawa nawet pytać o takie sprawy.

Mnie też o to pytało dwóch pracodawców...

Dziewczyny, umówiłam się do gina na dzisiaj. Słuchajcie, najbliższy wolny termin na NFZ jest na 7 lipca hahaha dramat!!
Ja dzisiaj prywatnie płacę 200zl
A tak na marginesie, jeśli spóźnia mi się okres, to gin może cokolwiek zobaczyć, co ewentualnie mogłoby wskazywać na ciążę?

Nie stwierdzi na tak wczesnym etapie. Tylko beta mogłaby potwierdzić i pewnie na nią Cie wyśle ;)

Zaraz wchodzę do gina 😱😱
Powodzenie!

Zapraszam pod Warszawę [emoji23]
Uuu za daleko :(

iwtedi masz na takie z chrupiącą skórką i oysznym środeczkiem z jeszcze pyszniejszym sosem z majerankiem?
Rety jak ja bym je jadła.. Tylko nigdy nie robiłam a teraz mąż mnie "obsługuję" więc nie wiem czy ogarnie ;)
Robię takie z cebulką i majerankiem w środku i do tego sos śmietanowy ze szczypiorkiem.

Na serio nie chce się nakręcac że coś się może stać. Cię myśleć że jestem w ciąży! I wszystko będzie dobrze urodze zdrowego pięknego bobasa! I tyle! [emoji4]
Odpychaj, nie czytaj i nie nakręcaj się :) Pozytywne myślenie to podstawa a piszę Ci to ja - wieczna pesymistka haha Właściwie realistka z nutką pesymizmu ;)

Kiedyś kobiety nie robiły bety WGL, ba wysoa nie robiły [emoji4] I nie martwily się o przyrost czy coś. Ja mysle że co ma być to będzie! Mi było dane zajść w ciaze i teraz mam nadzieję że będzie mi dane ja utrzymać i urodzić zdrowego dzidziusia [emoji4]
Tak z ciekawostek, za mną 3 ciąże i ani jednego badania bety. Ale my też prowadziliśmy obserwację NPR i było widać czarno na białym, że w ciąży jestem

reklama
Dziewczyny proszę... Nie nawracajcie mnie negatywnie... Ja chce myśleć że będzie wszystko ok. U mnie w rodzinie nigdy żadnych Poronina nie było, nie mówię że ja nie mów być pierwsza Ale chce myśleć pozytywnie A negatywne myśli odpychac [emoji4]
w ogole nie dopuszczaj do siebie zlych mysli a komentarze o tym ile rzeczy moze sie wydarzyc omijaj szerokim lukiem. kurde, z takim podejsciem to ja na ulice nie wyjde bo mama opowiada ze 25 lat temu niedaleko domu auto potracilo sasiada. bez przesady! Verona bedziesz zajebista mamuśką! a ciaza zleci Ci nudnie i spokojnie! bedzie dobrze! masz jakies preferencje co do plci?

Do góry