reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nie dopuszczam żadnych złych myśli [emoji4] staram się tego nie robić. Będzie dobrze. Czuje to! Tak jak miałam nosa do tej ciąży, choć po naszych 2 boboseksach myślałam że może się nie udać Ale się udało [emoji4] Co do tego coś wcześniej pisałaś o lekarzu. Kazał zadzwonić za tydzień wtedy się umówimy. Bo jutro mam dzień spodziewanej @ ( trochę mnie martwi ten brzuch że boli jakby maila przyjść Ale jak się zagniezdzilo to chyba już nie przyjdzie?) Więc w czwartek zaczynam 5 tydz. Także za tydzień będzie 6 tydzień. On zakłada kartę ciąży jak już jest pęcherzyki ciążowy. Tak miała kumpela. Więc myślę że jutropojde do rodzinnego wezmę zwolnienie na tydzień A później pójdę do giną [emoji4] Ogólnie to jeżeli chodzi o płeć to mi jest to obojętne, naprawdę. Byle jak wszystko było w porządku [emoji4] A mąż wiadomo chce syna, bo z córeczką męczy oglądać nie będzie i w piłkę też nie pogra [emoji4][emoji23]
miło dniowe masz cykle? u mnie w tym miesiącu wyglądało to tak...siedzę jak na szpilkach[emoji33][emoji33][emoji33]
Screenshot_20200128-132736_Flo.jpeg

reklama
Kochana pomógł Ci lactovaginal? Ja zezarlam 1,5 opakowania niby przeszło choć chwilami dalej swędzi i wczoraj dostałam antybiotyk [emoji51]
Na szczęście pomógł (chyba 6 dni po 2 tabletki) i wszystko przeszło. Ale skombinowałam sobie też pimafucin w razie czego, choć go nie użyłam ;)

Nie dopuszczam żadnych złych myśli [emoji4] staram się tego nie robić. Będzie dobrze. Czuje to! Tak jak miałam nosa do tej ciąży, choć po naszych 2 boboseksach myślałam że może się nie udać Ale się udało [emoji4] Co do tego coś wcześniej pisałaś o lekarzu. Kazał zadzwonić za tydzień wtedy się umówimy. Bo jutro mam dzień spodziewanej @ ( trochę mnie martwi ten brzuch że boli jakby maila przyjść Ale jak się zagniezdzilo to chyba już nie przyjdzie?) Więc w czwartek zaczynam 5 tydz. Także za tydzień będzie 6 tydzień. On zakłada kartę ciąży jak już jest pęcherzyki ciążowy. Tak miała kumpela. Więc myślę że jutropojde do rodzinnego wezmę zwolnienie na tydzień A później pójdę do giną [emoji4] Ogólnie to jeżeli chodzi o płeć to mi jest to obojętne, naprawdę. Byle jak wszystko było w porządku [emoji4] A mąż wiadomo chce syna, bo z córeczką męczy oglądać nie będzie i w piłkę też nie pogra [emoji4][emoji23]
uwierz, ze naprawde bole jak na @ sa normalne wiec nie stresuj sie nimi. ja w 16 tygodniu nadal je odczuwam... my tez zaliczylismy 2 boboseksy w plodne i tez sie udalo :) widze Twoj małż jak moj, tez marzy mu sie synek... Boze, jakiego ja mam dzis lenia. bylam odebrac krew karte, nawet nie wiedzialam, ze takie cos teraz wyrabiaja :D musze sie wziac za obiad. a z rodzinnym to bdb pomysl. bierz zwolnienie bo ani stres ani dzwiganie nie sa Ci do szczescia potrzebne! teraz banan na buzie i same radosci!!! niech bobo szybko sie pojawi!

Dziękuje za odpowiedz, bede musiała powtórzyć... bo w Anglii nie robią bety z krwi ☹ Ale czy to było by możliwe zeby była ciaza i raz test niby z cieniem kreski a raz nie i tak na przemian?
Hmmm, jest to niepokojące i szczerze jeśli masz testy tej samej firmy to nie powinno tak być.. Zostaje Ci tylko czekać i za kilka dni znów powtórzyć ✊

reklama
Dziewczyny, umówiłam się do gina na dzisiaj. Słuchajcie, najbliższy wolny termin na NFZ jest na 7 lipca hahaha dramat!!
Ja dzisiaj prywatnie płacę 200zl
A tak na marginesie, jeśli spóźnia mi się okres, to gin może cokolwiek zobaczyć, co ewentualnie mogłoby wskazywać na ciążę?
Grubsze endometrium to na pewno, u mnie ostatnio przy becie 200 z czymś był już mini pęcherzyk nawet..

Do góry