reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
o matko, a skad te ceny? nie masz gdzies diagnostyki u siebie w poblizu? kosztuje 27zl
U mnie w diagnostyce pokazuje 38 zł .chyba tam podskocze może przed pracą
A czy to był taki typowo okresowy ból? Bo ja miałam dzień przed planowaną miesiączką ból, ale nie całego podbrzusza tylko tak jak na środku, a normalnie okresowe bóle rozchodziły się po całym podbrzuszu 🤔
No właśnie jakiś tak jakby bardziej z jednej strony plus uczucie hmm szczypania w środku. Co chwilę biegałam zerkać w gacie 🙈

Taka była cisza z tymi dwoma kreseczkami, a teraz jak się posypały [emoji7] Ja wpadam w depresję, że każdemu się udaje, tylko mi nie, a za chwilę myślę, że skoro innym się udaje to i mi się uda! U mnie 26 cykl starań. Myślę, że dozipiemy do jakiegoś 30 i damy sobie spokój. Muszę coś postanowić, czy wracać do pracy, czy szukać czegoś na miejscu. Ech, życie:)

Ja listopad 2018..wiec Cię rozumiem :) oby i na nas przyszła pora, chociaż teraz to już po prostu żyje, bo rok temu wszystko co robiłam, to z myślą o ewentualnej ciąży. Żadnych wakacji, zmiany pracy, nawet ubrań nie kupowałam bo przecież mogę zajść.. Na szczęście teraz funkcjonuje normalniej ;)
Miałam podobnie. Często łapie doła, że nam nie wychodzi, że może to jakiś znak...
Medyczne wszystko ok więc problem gdzieś w głowie siedzi ale mam nadzieję,że i nam się uda.

reklama
Ja jakbym zobaczyła te II kreski tak odrazu beta i do rodzinnego 2 albo 3 tygodnie i do gina i nikt nic nie wie. Akurat ten scenariusz mi się nie zmienia [emoji23]
Ja nie mam wyjścia z krwiakiem w ciąży i za fixa mi l4 nie dali tu w UK . A krwiak był większy niż ciąża kazał pracować nie 8h tylko 6h i będzie git. Tu w UK nie dają wolnego z pracy chociazbys miała na czworakach chodzić nie i koniec nie ma takiej opcji . Także jak czytam to sobie myślę fajnie macie w Polsce ciąża ledwo widoczne kreski i juz l4 - fajnie tez bym tak chciała . Tu kobiety pracują do 9msc ciąży i nie ma zmiłuj się

Do góry