reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
o matko, a skad te ceny? nie masz gdzies diagnostyki u siebie w poblizu? kosztuje 27zl
U mnie w diagnostyce pokazuje 38 zł .chyba tam podskocze może przed pracą
A czy to był taki typowo okresowy ból? Bo ja miałam dzień przed planowaną miesiączką ból, ale nie całego podbrzusza tylko tak jak na środku, a normalnie okresowe bóle rozchodziły się po całym podbrzuszu 🤔
No właśnie jakiś tak jakby bardziej z jednej strony plus uczucie hmm szczypania w środku. Co chwilę biegałam zerkać w gacie 🙈

Taka była cisza z tymi dwoma kreseczkami, a teraz jak się posypały [emoji7] Ja wpadam w depresję, że każdemu się udaje, tylko mi nie, a za chwilę myślę, że skoro innym się udaje to i mi się uda! U mnie 26 cykl starań. Myślę, że dozipiemy do jakiegoś 30 i damy sobie spokój. Muszę coś postanowić, czy wracać do pracy, czy szukać czegoś na miejscu. Ech, życie:)

Ja listopad 2018..wiec Cię rozumiem :) oby i na nas przyszła pora, chociaż teraz to już po prostu żyje, bo rok temu wszystko co robiłam, to z myślą o ewentualnej ciąży. Żadnych wakacji, zmiany pracy, nawet ubrań nie kupowałam bo przecież mogę zajść.. Na szczęście teraz funkcjonuje normalniej ;)
Miałam podobnie. Często łapie doła, że nam nie wychodzi, że może to jakiś znak...
Medyczne wszystko ok więc problem gdzieś w głowie siedzi ale mam nadzieję,że i nam się uda.

reklama
Ja jakbym zobaczyła te II kreski tak odrazu beta i do rodzinnego 2 albo 3 tygodnie i do gina i nikt nic nie wie. Akurat ten scenariusz mi się nie zmienia [emoji23]
Ja nie mam wyjścia z krwiakiem w ciąży i za fixa mi l4 nie dali tu w UK . A krwiak był większy niż ciąża kazał pracować nie 8h tylko 6h i będzie git. Tu w UK nie dają wolnego z pracy chociazbys miała na czworakach chodzić nie i koniec nie ma takiej opcji . Także jak czytam to sobie myślę fajnie macie w Polsce ciąża ledwo widoczne kreski i juz l4 - fajnie tez bym tak chciała . Tu kobiety pracują do 9msc ciąży i nie ma zmiłuj się

Do góry