reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A wzięłaś pod uwagę co bd jak za 3- 5 dni przyjdzie okres a to się okaże ciąża biochemiczna? (nie zycze tego, ale trzeba wszystko wziac pod uwagę) wtedy cie wywali bo po rozmowie widać że pipa. Dlatego ci doradzalysmy żebyś nie mowila. Oby było okej ale życia bywa nieprzewidywalne
no wlasnie moja pani ginekolog jak do niej poszlam z beta 36,5 to powiedziala, ze ona jako ginekolog uwaza ze ciaza jest wtedy gdy beta bedzie powyzej 50. nawet nie zrobila mi usg. wyliczyla tylko kiedy mniej wiecej beta dojdzie do 10.000 zeby uwidocznic dzidzie i kazala zrobic bete po tygodniu zeby zobaczyc czy jest przyrost czyc iaza biochem

reklama
no wlasnie moja pani ginekolog jak do niej poszlam z beta 36,5 to powiedziala, ze ona jako ginekolog uwaza ze ciaza jest wtedy gdy beta bedzie powyzej 50. nawet nie zrobila mi usg. wyliczyla tylko kiedy mniej wiecej beta dojdzie do 10.000 zeby uwidocznic dzidzie i kazala zrobic bete po tygodniu zeby zobaczyc czy jest przyrost czyc iaza biochem
No dokładnie ja mialam 50 i powiedzieliśmy rodzinie tylko. Dwa dni potem słaby przyrost.
Dlatego dla mnie jest to niepoważne zachowanie. Nie poszlabym do pracodawcy z taką informacją bez potwierdzenia tego na piśmie od lekarza. Już nie mówiąc o tym że może być puste jajo płodowe, zarodek może obumrzeć. Chodzi mi o to i może jestem przewrażliwiona ale to zbyt poważne sprawy żeby mówić o nich od tak. Ale to decyzja verony 🤷‍♀️

No Verona się trochę pospieszyla ale to jej decyzja. Ona decyduje o swoim losie.

Ja bardzo bardzo żałuję że powiedziałam bo te miny potem współczucia były ***** gorsze niż to co ja przeżywałam. Chciałam wtedy wylecieć z okna przez ludzi oh współczuję ci musisz pewno cierpieć nie przejmuj się będziesz jeszcze mieć nie jedno . Albo jak się czujesz to mnie najbardziej wpienialo. Strata tak nie bolała jak te teksty albo kiedy zaczynasz się starać znowu . Nie miałam ochoty z nikim gadać bo tylko mi przypominali i dolowali bardziej ludzie są okrutni. Teraz obiecałam dobie ze nikomu nic nie powiem aż do 15 go tyg . Tak ludzie na mnie patrzyli jakby mi rodzinę zabiło

Ja tam znów piję naleweczkę.
Normalnie alkoholiczka...
Nie przejmuj się ja przez cały weekend winko sącze tzn nie do końca bo po butelce mi schodzi, ale czasem trzeba sobie dac na luz :) szczególnie że akurat podobno czerwone wino (mam nadzieję że różowe też^^ ) wpływa na endometrium.
Ale jestem w ciężkim szoku, normalnie 750ml wina i nie czuje aż tak. A dziś wypiłam i weszło kurde, serio czuje.
No cóż ciąża urojona się odzywa ;)

reklama
No Verona się trochę pospieszyla ale to jej decyzja. Ona decyduje o swoim losie.

Ja bardzo bardzo żałuję że powiedziałam bo te miny potem współczucia były ***** gorsze niż to co ja przeżywałam. Chciałam wtedy wylecieć z okna przez ludzi oh współczuję ci musisz pewno cierpieć nie przejmuj się będziesz jeszcze mieć nie jedno . Albo jak się czujesz to mnie najbardziej wpienialo. Strata tak nie bolała jak te teksty albo kiedy zaczynasz się starać znowu . Nie miałam ochoty z nikim gadać bo tylko mi przypominali i dolowali bardziej ludzie są okrutni. Teraz obiecałam dobie ze nikomu nic nie powiem aż do 15 go tyg . Tak ludzie na mnie patrzyli jakby mi rodzinę zabiło
Ja nigdy nie zapomnę wzroku ludzi na roku. Rozpowiedziała jedna z wykladowczyn której musialam powiedzieć czemu mnie nie ma mimo że mialam zwolnienie. Nie życzę tego nikomu.

Do góry