reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A nie mowilam wam :) Maz pojechal z mama moja po tate do szpitala do wawy. Zrobili ze 30 km i ojciec dzwoni ze jednak dzis nie wypisują [emoji23] tym samym rekord zamierzonej trasy bialystok warszawa zostal pobity xd 40 minut w dwie strony został pobity. Dzwoni do mnie i pyta jak sie czuje... na co ja mu zgodnie z prawda ze jak [emoji90]. To nawet zapytal czy po testy pojechac po pracy [emoji23] odmienilo mu sie ? :D
niech Ci testow nakupuje :D ja wierze, ze jestes w ciazy ale w czym to przeszkadza? ja robilam testy nawet jak mi powiedziala, ze serduszko bije 🙈 🙈 🙈 a jak skonczyly mi sie ciazowe to do tej pory sikam na owulacyjne 🤪🤪😂😂😂

reklama
spokojnie kochana... jeszcze nic straconego. ja poronilam 30 wrzesnia... owulacje mialam 23 pazdziernika. 31 pazdziernika beta hcg 0. 3 listopada zrobilam pierwszy test, bo mi najwiekszej smakoszce piwko nie smakowalo, wyszedl cien cienia... moj P. nie widzial kreseczki a ja biegalam z testem po ogrodzie, bo pod slonce cos tam przebijalo 🙈 🙈 🙈 potem 4 listopada znowu test, znowu jakies przebicie slabe, 7listopada beta hcg 36,5.
Ja podchodzę na luzie na razie. Może dlatego że mam 23 lata i mi się grunt nie pali ale... Po stracie jakbym miała obsesję. Chciałabym żeby oddano mi mojego aniołka (tak wiem że wcześnie straciłam) ale i tak bolalo

Taki trochę off topic :p
Wierzycie w coś takiego jak ustawienie miesięcy urodzeń? Hm, nie wiem czy to tak można nazwać, ale chodzi mi o to, ze np. moja mama urodziła się w lutym, tata w kwietniu, siostra w czerwcu a ja w sierpniu. Zatem wychodzi co dwa miesiące. Wszyscy w pierwszej połowie miesiąca.
Mojego Starego siostra i mama urodziły się w kwietniu, a on z ojcem w listopadzie.
Co o tym myślicie? :) Czy to są jakieś „specjalne” predyspozycje czy zwykły przypadek?
Jak dla mnie przypadek.

To i ja się przywitam, jestem Marzena, staramy się od września 2019 roku, w tym miesiącu pierwszy raz robiłam testy owulacyjne, wcześniej jedynie aplikacja się sugerowałam, ale po gry dniowym cyklu, który trwał 42 dni (do września były idealne 28 dni, od września 30-33) już ciężko było wyliczyć co i jak. Liczę mocno, że w tej połowie toku się uda, jednak ja jestem z tych, które się już boją ze coś jest nie tak i nam się nie uda (Badania podstawowe morfologia, mocz, tarczyca, usg tarczycy robione, wszystko w normie).

reklama
Witaj :) zapraszamy :)
To i ja się przywitam, jestem Marzena, staramy się od września 2019 roku, w tym miesiącu pierwszy raz robiłam testy owulacyjne, wcześniej jedynie aplikacja się sugerowałam, ale po gry dniowym cyklu, który trwał 42 dni (do września były idealne 28 dni, od września 30-33) już ciężko było wyliczyć co i jak. Liczę mocno, że w tej połowie toku się uda, jednak ja jestem z tych, które się już boją ze coś jest nie tak i nam się nie uda (Badania podstawowe morfologia, mocz, tarczyca, usg tarczycy robione, wszystko w normie).

Do góry