Biel biel bielI co i co i co? [emoji846]
reklama
MalyGosc
Fanka BB :)
U mnie z diagnostyką jest różnie. Czasem wyniki mam ok. 13tej, następna tura to chyba faktycznie 15ta. Ale na betę zazwyczaj czekałam z tych wszystkich badań najdłużej czyli tak od 15tej w góręRaz miałam ok 15 a raz ok 19, takze mozesz poczekac;p
Rudaa94
Ja mialam kiedys o 13.34 wynik xd odwiezalam i a kuku byl ale negatyw [emoji14] w tamtej chwili bylam z niego zadowolona
U mnie z diagnostyką jest różnie. Czasem wyniki mam ok. 13tej, następna tura to chyba faktycznie 15ta. Ale na betę zazwyczaj czekałam z tych wszystkich badań najdłużej [emoji14] czyli tak od 15tej w górę
wiola0904
powtorz test za kilka dni... jestes 10 dni po owu mniej wiecej?Ale bylam świadoma ze tak może być nie wiem kiedy była owu
Mniej więcej bo przez stratę mogła być późniejpowtorz test za kilka dni... jestes 10 dni po owu mniej wiecej?
martini87
Słodziak z niegoTrzymam kciuki za betę!
Idę sprzątać bo się okazało że jutro u nas jest ksiądz [emoji6] to by było na tyle z milego, wolnego poniedziałku [emoji6]
Juteo nie zrobię testu. W ogóle już nigdy tak wczeanie nie zrobię. Bez sensu
Cały czas boli mnie dół pleców. Ale to może być też dlatego że mój synio który przychodzi do naszej sypialni w nocy, wymyślił sobie że mama ma spać buzią do niego. Jak tylko się przekrece to słyszę - mamusiu, odwróć się do mnie - mamusiu gdzie Twoja buzia [emoji1787]. Ból pleców ze spania na jednym boku ewidentny
Rudaa94
A nie mowilam wam Maz pojechal z mama moja po tate do szpitala do wawy. Zrobili ze 30 km i ojciec dzwoni ze jednak dzis nie wypisują [emoji23] tym samym rekord zamierzonej trasy bialystok warszawa zostal pobity xd 40 minut w dwie strony został pobity. Dzwoni do mnie i pyta jak sie czuje... na co ja mu zgodnie z prawda ze jak [emoji90]. To nawet zapytal czy po testy pojechac po pracy [emoji23] odmienilo mu sie ?
wiola0904
spokojnie kochana... jeszcze nic straconego. ja poronilam 30 wrzesnia... owulacje mialam 23 pazdziernika. 31 pazdziernika beta hcg 0. 3 listopada zrobilam pierwszy test, bo mi najwiekszej smakoszce piwko nie smakowalo, wyszedl cien cienia... moj P. nie widzial kreseczki a ja biegalam z testem po ogrodzie, bo pod slonce cos tam przebijalo potem 4 listopada znowu test, znowu jakies przebicie slabe, 7listopada beta hcg 36,5.Mniej więcej bo przez stratę mogła być później
reklama
martini87
To idziemy tak samo. Długie masz cykle?gratuluje wszystkim staraczkom którym się udało przez weekend zobaczyć 2 kreseczki
u mnie dzisiaj 2dc, także w tym miesiącu mężowi nie popuszcze- dużo sexu bo listopadówką chce być