reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mialam kiedys o 13.34 wynik xd odwiezalam i a kuku byl :) ale negatyw [emoji14] w tamtej chwili bylam z niego zadowolona :p
U mnie z diagnostyką jest różnie. Czasem wyniki mam ok. 13tej, następna tura to chyba faktycznie 15ta. Ale na betę zazwyczaj czekałam z tych wszystkich badań najdłużej [emoji14] czyli tak od 15tej w górę

Trzymam kciuki za betę!

Idę sprzątać bo się okazało że jutro u nas jest ksiądz [emoji6] to by było na tyle z milego, wolnego poniedziałku [emoji6]

Juteo nie zrobię testu. W ogóle już nigdy tak wczeanie nie zrobię. Bez sensu

Cały czas boli mnie dół pleców. Ale to może być też dlatego że mój synio który przychodzi do naszej sypialni w nocy, wymyślił sobie że mama ma spać buzią do niego. Jak tylko się przekrece to słyszę - mamusiu, odwróć się do mnie - mamusiu gdzie Twoja buzia [emoji1787]. Ból pleców ze spania na jednym boku ewidentny
Słodziak z niego 😍

A nie mowilam wam :) Maz pojechal z mama moja po tate do szpitala do wawy. Zrobili ze 30 km i ojciec dzwoni ze jednak dzis nie wypisują [emoji23] tym samym rekord zamierzonej trasy bialystok warszawa zostal pobity xd 40 minut w dwie strony został pobity. Dzwoni do mnie i pyta jak sie czuje... na co ja mu zgodnie z prawda ze jak [emoji90]. To nawet zapytal czy po testy pojechac po pracy [emoji23] odmienilo mu sie ? :D

Mniej więcej bo przez stratę mogła być później
spokojnie kochana... jeszcze nic straconego. ja poronilam 30 wrzesnia... owulacje mialam 23 pazdziernika. 31 pazdziernika beta hcg 0. 3 listopada zrobilam pierwszy test, bo mi najwiekszej smakoszce piwko nie smakowalo, wyszedl cien cienia... moj P. nie widzial kreseczki a ja biegalam z testem po ogrodzie, bo pod slonce cos tam przebijalo 🙈 🙈 🙈 potem 4 listopada znowu test, znowu jakies przebicie slabe, 7listopada beta hcg 36,5.

reklama
Do góry