reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A nie mowilam wam :) Maz pojechal z mama moja po tate do szpitala do wawy. Zrobili ze 30 km i ojciec dzwoni ze jednak dzis nie wypisują [emoji23] tym samym rekord zamierzonej trasy bialystok warszawa zostal pobity xd 40 minut w dwie strony został pobity. Dzwoni do mnie i pyta jak sie czuje... na co ja mu zgodnie z prawda ze jak [emoji90]. To nawet zapytal czy po testy pojechac po pracy [emoji23] odmienilo mu sie ? :D
niech Ci testow nakupuje :D ja wierze, ze jestes w ciazy ale w czym to przeszkadza? ja robilam testy nawet jak mi powiedziala, ze serduszko bije 🙈 🙈 🙈 a jak skonczyly mi sie ciazowe to do tej pory sikam na owulacyjne 🤪🤪😂😂😂

reklama
spokojnie kochana... jeszcze nic straconego. ja poronilam 30 wrzesnia... owulacje mialam 23 pazdziernika. 31 pazdziernika beta hcg 0. 3 listopada zrobilam pierwszy test, bo mi najwiekszej smakoszce piwko nie smakowalo, wyszedl cien cienia... moj P. nie widzial kreseczki a ja biegalam z testem po ogrodzie, bo pod slonce cos tam przebijalo 🙈 🙈 🙈 potem 4 listopada znowu test, znowu jakies przebicie slabe, 7listopada beta hcg 36,5.
Ja podchodzę na luzie na razie. Może dlatego że mam 23 lata i mi się grunt nie pali ale... Po stracie jakbym miała obsesję. Chciałabym żeby oddano mi mojego aniołka (tak wiem że wcześnie straciłam) ale i tak bolalo

Taki trochę off topic :p
Wierzycie w coś takiego jak ustawienie miesięcy urodzeń? Hm, nie wiem czy to tak można nazwać, ale chodzi mi o to, ze np. moja mama urodziła się w lutym, tata w kwietniu, siostra w czerwcu a ja w sierpniu. Zatem wychodzi co dwa miesiące. Wszyscy w pierwszej połowie miesiąca.
Mojego Starego siostra i mama urodziły się w kwietniu, a on z ojcem w listopadzie.
Co o tym myślicie? :) Czy to są jakieś „specjalne” predyspozycje czy zwykły przypadek?
Jak dla mnie przypadek.

To i ja się przywitam, jestem Marzena, staramy się od września 2019 roku, w tym miesiącu pierwszy raz robiłam testy owulacyjne, wcześniej jedynie aplikacja się sugerowałam, ale po gry dniowym cyklu, który trwał 42 dni (do września były idealne 28 dni, od września 30-33) już ciężko było wyliczyć co i jak. Liczę mocno, że w tej połowie toku się uda, jednak ja jestem z tych, które się już boją ze coś jest nie tak i nam się nie uda (Badania podstawowe morfologia, mocz, tarczyca, usg tarczycy robione, wszystko w normie).

reklama
Witaj :) zapraszamy :)
To i ja się przywitam, jestem Marzena, staramy się od września 2019 roku, w tym miesiącu pierwszy raz robiłam testy owulacyjne, wcześniej jedynie aplikacja się sugerowałam, ale po gry dniowym cyklu, który trwał 42 dni (do września były idealne 28 dni, od września 30-33) już ciężko było wyliczyć co i jak. Liczę mocno, że w tej połowie toku się uda, jednak ja jestem z tych, które się już boją ze coś jest nie tak i nam się nie uda (Badania podstawowe morfologia, mocz, tarczyca, usg tarczycy robione, wszystko w normie).

Do góry