reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No to gratuluję egzaminów [emoji7] Fajnie że jeszcze odpoczniesz, mi też by się jakieś urlop przydał [emoji848]
Powrocilam :) we srode mam przyjechac po skierowanie na artroskopie. I dalej w domu. Przynajmniej spokojnie potestuje. Wrocilam odmóżdzona... ale ze 3 egzaminy do przodu . Tak mysle ;)

Mamy tu jakąś kadrową ?

Miałam robić jutro kolejny test (dziś 11 dpo), ale znalazłam w domu jeszcze jeden o czułości 25 i w związku z tym, że jestem po nocnym dyżurze i spałam kilka godzin to doszlam do wniosku, że mój mocz można uznać za poranny [emoji14] też coś tam widzicie? Na drugim zdjeciu zmieniłam kontrast.
Obym jutro zobaczyła taka jak Ty dziś [emoji3590]
Gratki!

Ale wgl jaka tu dzisiaj cisza [emoji33][emoji33] Az jetsem w szoku! [emoji2368][emoji2368]

Ja odpadłam na cały tydzień, praca pochłaniała mnie od samego rana do wieczora... taki szalony okres...
Dzisiaj mam 8dc, zamówiłam przez aptekę internetową testy owu z clearblue... i co? nie doszły :( a miały być na wczoraj ...
pewnie będą w poniedziałek albo wtorek ale chciałam zacząć wcześniej i jestem strasznie rozczarowana :(

A ilo dniowe masz cykle? Bo ja miałam owu w 15 dc to dopiero pierwszy cień na owulacyjnymi pokazał się w 11 dc i był negatywny. Pozytywny był rano 14 dc [emoji4]
Ja odpadłam na cały tydzień, praca pochłaniała mnie od samego rana do wieczora... taki szalony okres...
Dzisiaj mam 8dc, zamówiłam przez aptekę internetową testy owu z clearblue... i co? nie doszły :( a miały być na wczoraj ...
pewnie będą w poniedziałek albo wtorek ale chciałam zacząć wcześniej i jestem strasznie rozczarowana :(

Powrocilam :) we srode mam przyjechac po skierowanie na artroskopie. I dalej w domu. Przynajmniej spokojnie potestuje. Wrocilam odmóżdzona... ale ze 3 egzaminy do przodu . Tak mysle ;)

Mamy tu jakąś kadrową ?

Szukasz kadrowej? Wiec sie zglaszam, co prawda od roku pracuje w troszke innym charakterze, ale prawo pracy nadal jest mi bliskie:)

A ilo dniowe masz cykle? Bo ja miałam owu w 15 dc to dopiero pierwszy cień na owulacyjnymi pokazał się w 11 dc i był negatywny. Pozytywny był rano 14 dc [emoji4]
27-28 ale jestem po odstawieniu anty (2cykl) więc może być różnie...
Okres trwał 3 dni, 4 może coś tam jeszcze lekko poplamiło, później susza a dzisiaj mokro i - śluz jeszcze nie ten płodny, bo gęstszy i jeszcze trochę żółtawy ale idzie powoli w stronę płodnego...

Miałam robić jutro kolejny test (dziś 11 dpo), ale znalazłam w domu jeszcze jeden o czułości 25 i w związku z tym, że jestem po nocnym dyżurze i spałam kilka godzin to doszlam do wniosku, że mój mocz można uznać za poranny :p też coś tam widzicie? Na drugim zdjeciu zmieniłam kontrast.
Gratuluje kochana 😍😍 ale zazdroszczę, tez chce 🙈 ja mam jutro 10dp i aż korci zrobić 😂 i już zgłupiałam czy robić czy czekać jeszcze 4 dni do dnia @

reklama
Miałam robić jutro kolejny test (dziś 11 dpo), ale znalazłam w domu jeszcze jeden o czułości 25 i w związku z tym, że jestem po nocnym dyżurze i spałam kilka godzin to doszlam do wniosku, że mój mocz można uznać za poranny :p też coś tam widzicie? Na drugim zdjeciu zmieniłam kontrast.
Gratuluję!
Tak bardzo chciałbym zobaczyć 2 kreski tylko żeby tym razem skończyło się happy endem...❤️

Do góry