reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To starajcie się pomimo że nie masz testów owu [emoji4] Może akurat traficie w owulacje [emoji4] A jak przyjdą testy to zobaczysz co Ci na nich wyjdzie [emoji4]
27-28 ale jestem po odstawieniu anty (2cykl) więc może być różnie...
Okres trwał 3 dni, 4 może coś tam jeszcze lekko poplamiło, później susza a dzisiaj mokro i - śluz jeszcze nie ten płodny, bo gęstszy i jeszcze trochę żółtawy ale idzie powoli w stronę płodnego...

reklama
Dziewczyny kochane mam pytanie do tych, ktore ciaze maja juz za soba albo sa w trakcie. Mianowicie, dzis wychodzi mi 8t5d ciazy i przestaly mnie bolec piersi. Nie sa ani twarde, ani obrzmiale, ani nie bola, nawet przy dotyku nic nie czuje i boje sie, ze to zly znak. Przestaly mnie tez meczyc nudnosci i jakos tak zaczynam sie bac 😔 oczywiscie jestem z tych mega panikujacych (moja pierwsza ciaza, po dlugim czasie starania) i mam swiadomosc tego, ze to nie musi byc nic zlego i ze wszystko jest ok, ale mimo tego caly czas sie martwie. Czy ktoras z Was juz tak miala? U gina bylam we wtorek i serduszka byly, a kolejna wizyta dopiero 7 lutego, bo moj gin na urlop pojechal.

No i niepotrzebnie się nakręciłam przez ostatnie dni. Zmarnowałam dzisiaj test i @ przyszła dwa dni wcześniej... czuję się do du...y.... kolejny cykl stracony. Chyba czas odpuścić. [emoji22]
Mam dziś podobne odczucia jak Ty. Jestem podłamana. Momentami się zastanawiam czy mam sile dalej "walczyć" o to dziecko. Dużo mnie to kosztuje nerwów. I rodzina na tym cierpi bo jestem okropna dla wszystkich..

reklama
Ja nadal zajęta wyszukiwaniem nieistniejących objawów ciążowych więc mało czasu na forum [emoji6]

Ale winko różowe się chłodzi [emoji16] Boże daj żebym ostatni raz mogła je wypić [emoji6]

Bolą mnie mocno piersi. Ale w tym miesiącu odstawiłam mojego od kp. Jestem ( a raczej byłam)mamą mega długo karmiącą.... Może to dlatego.
Jak poszło z odstawianiem?

Do góry