Peony
Fanka BB :)
Cicho dziękujęCicho gratuluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cicho dziękujęCicho gratuluje
Powrocilam we srode mam przyjechac po skierowanie na artroskopie. I dalej w domu. Przynajmniej spokojnie potestuje. Wrocilam odmóżdzona... ale ze 3 egzaminy do przodu . Tak mysle
Mamy tu jakąś kadrową ?
Obym jutro zobaczyła taka jak Ty dziś [emoji3590]Miałam robić jutro kolejny test (dziś 11 dpo), ale znalazłam w domu jeszcze jeden o czułości 25 i w związku z tym, że jestem po nocnym dyżurze i spałam kilka godzin to doszlam do wniosku, że mój mocz można uznać za poranny [emoji14] też coś tam widzicie? Na drugim zdjeciu zmieniłam kontrast.
Trzymam kciuki za Ciebie nadal z całych sił. Jutro i tak potestujemy razem, bo racjonalnie średnio wierzę w takie cienie, ale jakaś wewnętrzna ekscytacja jest. Pierwszy cień, a już rok starań.Obym jutro zobaczyła taka jak Ty dziś [emoji3590]
Gratki!
Ale wgl jaka tu dzisiaj cisza [emoji33][emoji33] Az jetsem w szoku! [emoji2368][emoji2368]
Ja odpadłam na cały tydzień, praca pochłaniała mnie od samego rana do wieczora... taki szalony okres...
Dzisiaj mam 8dc, zamówiłam przez aptekę internetową testy owu z clearblue... i co? nie doszły a miały być na wczoraj ...
pewnie będą w poniedziałek albo wtorek ale chciałam zacząć wcześniej i jestem strasznie rozczarowana
Powrocilam we srode mam przyjechac po skierowanie na artroskopie. I dalej w domu. Przynajmniej spokojnie potestuje. Wrocilam odmóżdzona... ale ze 3 egzaminy do przodu . Tak mysle
Mamy tu jakąś kadrową ?
27-28 ale jestem po odstawieniu anty (2cykl) więc może być różnie...A ilo dniowe masz cykle? Bo ja miałam owu w 15 dc to dopiero pierwszy cień na owulacyjnymi pokazał się w 11 dc i był negatywny. Pozytywny był rano 14 dc [emoji4]
Gratuluje kochana ale zazdroszczę, tez chce ja mam jutro 10dp i aż korci zrobić i już zgłupiałam czy robić czy czekać jeszcze 4 dni do dnia @Miałam robić jutro kolejny test (dziś 11 dpo), ale znalazłam w domu jeszcze jeden o czułości 25 i w związku z tym, że jestem po nocnym dyżurze i spałam kilka godzin to doszlam do wniosku, że mój mocz można uznać za poranny też coś tam widzicie? Na drugim zdjeciu zmieniłam kontrast.
Gratuluję!Miałam robić jutro kolejny test (dziś 11 dpo), ale znalazłam w domu jeszcze jeden o czułości 25 i w związku z tym, że jestem po nocnym dyżurze i spałam kilka godzin to doszlam do wniosku, że mój mocz można uznać za poranny też coś tam widzicie? Na drugim zdjeciu zmieniłam kontrast.