reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale bezsens... Ja za chiny ludowe by tej paczki nie odebrała [emoji58]
Wrrr.
Kilka dni temu niechcący kliknęłam i zamówiłam prenumeratę DeAgostini Mig-29. Chciałam tylko zobaczyć coś na stronie a tu pyk, zamówienie przyjęte.
Napisałam więc do nich że rezygnuje z prenumeraty. A oni za chwilę mi napisali że ok ale pierwsza przesyłka już wysłana i mam do zapłacenia prawie 40 zł (wysyłają po 3 numery w paczce).
Odpisałam że nie zamierzam paczki odbierać ani za nią płacić, bo zrezygnowałam w regulaminowym czasie do 14 dni od złożenia zamówienia.

Ciekawe czy mnie będą jeszcze ścigać.

reklama
Ale szukają frajerów [emoji44]
Wrrr.
Kilka dni temu niechcący kliknęłam i zamówiłam prenumeratę DeAgostini Mig-29. Chciałam tylko zobaczyć coś na stronie a tu pyk, zamówienie przyjęte.
Napisałam więc do nich że rezygnuje z prenumeraty. A oni za chwilę mi napisali że ok ale pierwsza przesyłka już wysłana i mam do zapłacenia prawie 40 zł (wysyłają po 3 numery w paczce).
Odpisałam że nie zamierzam paczki odbierać ani za nią płacić, bo zrezygnowałam w regulaminowym czasie do 14 dni od złożenia zamówienia.

Wrrr.

No to ja rozumiem że nie powinni ‼️💪

No także mówię że na razie się nie stresuje co będzie to będzie Chociaż jakie to kurde dziwne że kochasz się w same płodne, owulacje kilka cykli z rzędu i jednak nie zaskoczysz... mosz kurde... Mój mąż myślał że to jeden strzał i już [emoji23][emoji23][emoji23]
A to na spokojnie :) teraz nie masz czym się martwić tylko starania załączyć na piąty bieg i ogień na tłoki [emoji123][emoji23]

Ja też czekam do @. Ten cykl dziwny, sucho przez cały czas [emoji1745] Także nie wiem nawet czy była owulacja. Będę musiała zrobić zamówienie na aptece Gemini na te testy owulacyjne i witaminy mi się skończyły:) a z drugiej strony, ile można brać te witaminy [emoji102]
Ja Ci powiem że u mnie nie ma nacisku na ciążę za bardzo [emoji4] podjęliśmy taka decyzję i staram się do tego podejść racjonalnie. Od początku próbowałam się nastawiac na to że nie uda się od razu i może dlatego ciągle w ta ciaze nie wierzę. Też staram się nie myśleć o objawach Ale wiadomo jak to jest jak się coś pojawi, żałuję itd to wiadomo pierwszą myśl "ciąża, przecież się statalosmy" Ja postaram się wytrzymać z testowanie do dnia @. Jak nie przyjdzie wtedy zatestuje Ale jak mi to wyjdzie w praktyce nie wiem [emoji4]

Ale macie piekne zwierzaki. Ja straszna psiara jestem. Kocham psy :)[emoji175][emoji175]

To moja Abby
IMG_20190716_134821.jpeg

reklama
No dokładnie [emoji1745]
No także mówię że na razie się nie stresuje co będzie to będzie Chociaż jakie to kurde dziwne że kochasz się w same płodne, owulacje kilka cykli z rzędu i jednak nie zaskoczysz... mosz kurde... Mój mąż myślał że to jeden strzał i już [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry