reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale bezsens... Ja za chiny ludowe by tej paczki nie odebrała [emoji58]
Wrrr.
Kilka dni temu niechcący kliknęłam i zamówiłam prenumeratę DeAgostini Mig-29. Chciałam tylko zobaczyć coś na stronie a tu pyk, zamówienie przyjęte.
Napisałam więc do nich że rezygnuje z prenumeraty. A oni za chwilę mi napisali że ok ale pierwsza przesyłka już wysłana i mam do zapłacenia prawie 40 zł (wysyłają po 3 numery w paczce).
Odpisałam że nie zamierzam paczki odbierać ani za nią płacić, bo zrezygnowałam w regulaminowym czasie do 14 dni od złożenia zamówienia.

Ciekawe czy mnie będą jeszcze ścigać.

reklama
Ale szukają frajerów [emoji44]
Wrrr.
Kilka dni temu niechcący kliknęłam i zamówiłam prenumeratę DeAgostini Mig-29. Chciałam tylko zobaczyć coś na stronie a tu pyk, zamówienie przyjęte.
Napisałam więc do nich że rezygnuje z prenumeraty. A oni za chwilę mi napisali że ok ale pierwsza przesyłka już wysłana i mam do zapłacenia prawie 40 zł (wysyłają po 3 numery w paczce).
Odpisałam że nie zamierzam paczki odbierać ani za nią płacić, bo zrezygnowałam w regulaminowym czasie do 14 dni od złożenia zamówienia.

Wrrr.

No to ja rozumiem że nie powinni ‼️💪

No także mówię że na razie się nie stresuje co będzie to będzie Chociaż jakie to kurde dziwne że kochasz się w same płodne, owulacje kilka cykli z rzędu i jednak nie zaskoczysz... mosz kurde... Mój mąż myślał że to jeden strzał i już [emoji23][emoji23][emoji23]
A to na spokojnie :) teraz nie masz czym się martwić tylko starania załączyć na piąty bieg i ogień na tłoki [emoji123][emoji23]

Ja też czekam do @. Ten cykl dziwny, sucho przez cały czas [emoji1745] Także nie wiem nawet czy była owulacja. Będę musiała zrobić zamówienie na aptece Gemini na te testy owulacyjne i witaminy mi się skończyły:) a z drugiej strony, ile można brać te witaminy [emoji102]
Ja Ci powiem że u mnie nie ma nacisku na ciążę za bardzo [emoji4] podjęliśmy taka decyzję i staram się do tego podejść racjonalnie. Od początku próbowałam się nastawiac na to że nie uda się od razu i może dlatego ciągle w ta ciaze nie wierzę. Też staram się nie myśleć o objawach Ale wiadomo jak to jest jak się coś pojawi, żałuję itd to wiadomo pierwszą myśl "ciąża, przecież się statalosmy" Ja postaram się wytrzymać z testowanie do dnia @. Jak nie przyjdzie wtedy zatestuje Ale jak mi to wyjdzie w praktyce nie wiem [emoji4]

Ale macie piekne zwierzaki. Ja straszna psiara jestem. Kocham psy :)[emoji175][emoji175]

To moja Abby
IMG_20190716_134821.jpeg

reklama
No dokładnie [emoji1745]
No także mówię że na razie się nie stresuje co będzie to będzie Chociaż jakie to kurde dziwne że kochasz się w same płodne, owulacje kilka cykli z rzędu i jednak nie zaskoczysz... mosz kurde... Mój mąż myślał że to jeden strzał i już [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry