reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Oni to są wszyscy tacy "Samce Alfa" zasrane! [emoji23][emoji23][emoji23] Myśla że wszystko jest takie proste. Mój powiedział że jak się teraz nie uda (2cykl) to on chyba jest bezplodny [emoji23][emoji23][emoji23] Jak to usłyszał to myślałam że spadne z dywanu na podłogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba każdy małż tak myśli [emoji16]

reklama
Ja zamierzam właśnie po pół roku porobić wszystkie badania. Nie mam jakoś spiny że muszę mieć dziecko TU i Teraz! Daje nam czas. Jak nie będzie się nadal udawać porobie wszystkie badania, hormony itd [emoji4] Na razie zdaje się na naturę [emoji4]
I bardzo dobrze, narazie na spokojnie, a za jakiś czas zrobisz sobie wszystkie badania o których my tu pitolimy i robimy 😁

Kurde masakra ja nawet nie wiedziałam że coś takiegojest jak "wrogi sluz" to co on zabija plemniki czy jak?
Nie pozwala im się przedostać , umartwia je, unieruchamia. Widziałam pod mikroskopem bo lekarz nas zawołal to tylko pojedyncze się ruszały , reszta nieruchoma . Tak na chłopski rozum kobitka mi tłumaczyła ze tworzy barierę , nie pozwala im się przedostać dalej . Fajne i niedrogie badanie , nazywa się PCT. Rano sex , za 2h wizyta , pobierają śluz i pod mikroskopem oglądasz . 150zl kosztuje . Ale Ty się tym narazie nie musisz interesować , tak pisze Ci z ciekawości :) ile to się człowiek tu nauczy na tym forum.... 😂

Oni to są wszyscy tacy "Samce Alfa" zasrane! [emoji23][emoji23][emoji23] Myśla że wszystko jest takie proste. Mój powiedział że jak się teraz nie uda (2cykl) to on chyba jest bezplodny [emoji23][emoji23][emoji23] Jak to usłyszał to myślałam że spadne z dywanu na podłogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Klasyk gatunku, mój też myślałe że jego żołnierze są niezwyciężone 😁😁😁😁😁😆😆

Na serio [emoji23] Tu niektóre dziewczyny wiedzą więcej niż nie jeden lekarz [emoji23][emoji23] Ale kurczę WGL co to są za przypadłości. Starasz się, niby wszystko ok A tu się okazuje że masz coś o czym nawet nie wiedziałaś że istnieje! Organizm ludzki to jednak potęga!
Nie pozwala im się przedostać , umartwia je, unieruchamia. Widziałam pod mikroskopem bo lekarz nas zawołal to tylko pojedyncze się ruszały , reszta nieruchoma . Tak na chłopski rozum kobitka mi tłumaczyła ze tworzy barierę , nie pozwala im się przedostać dalej . Fajne i niedrogie badanie , nazywa się PCT. Rano sex , za 2h wizyta , pobierają śluz i pod mikroskopem oglądasz . 150zl kosztuje . Ale Ty się tym narazie nie musisz interesować , tak pisze Ci z ciekawości :) ile to się człowiek tu nauczy na tym forum.... [emoji23]

A długo się staracie?
Nie pozwala im się przedostać , umartwia je, unieruchamia. Widziałam pod mikroskopem bo lekarz nas zawołal to tylko pojedyncze się ruszały , reszta nieruchoma . Tak na chłopski rozum kobitka mi tłumaczyła ze tworzy barierę , nie pozwala im się przedostać dalej . Fajne i niedrogie badanie , nazywa się PCT. Rano sex , za 2h wizyta , pobierają śluz i pod mikroskopem oglądasz . 150zl kosztuje . Ale Ty się tym narazie nie musisz interesować , tak pisze Ci z ciekawości :) ile to się człowiek tu nauczy na tym forum.... [emoji23]

Mi to się z tego chce śmiać [emoji23][emoji23][emoji23]jak on tak czasami gada to śmieje się pod nosem i mu przytakuje [emoji23][emoji23][emoji23] On już sobie postawił diagnozę [emoji23][emoji23][emoji23]
Klasyk gatunku, mój też myślałe że jego żołnierze są niezwyciężone [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji38][emoji38]

reklama
Do góry