reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Oni to są wszyscy tacy "Samce Alfa" zasrane! [emoji23][emoji23][emoji23] Myśla że wszystko jest takie proste. Mój powiedział że jak się teraz nie uda (2cykl) to on chyba jest bezplodny [emoji23][emoji23][emoji23] Jak to usłyszał to myślałam że spadne z dywanu na podłogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba każdy małż tak myśli [emoji16]

reklama
Ja zamierzam właśnie po pół roku porobić wszystkie badania. Nie mam jakoś spiny że muszę mieć dziecko TU i Teraz! Daje nam czas. Jak nie będzie się nadal udawać porobie wszystkie badania, hormony itd [emoji4] Na razie zdaje się na naturę [emoji4]
I bardzo dobrze, narazie na spokojnie, a za jakiś czas zrobisz sobie wszystkie badania o których my tu pitolimy i robimy 😁

Kurde masakra ja nawet nie wiedziałam że coś takiegojest jak "wrogi sluz" to co on zabija plemniki czy jak?
Nie pozwala im się przedostać , umartwia je, unieruchamia. Widziałam pod mikroskopem bo lekarz nas zawołal to tylko pojedyncze się ruszały , reszta nieruchoma . Tak na chłopski rozum kobitka mi tłumaczyła ze tworzy barierę , nie pozwala im się przedostać dalej . Fajne i niedrogie badanie , nazywa się PCT. Rano sex , za 2h wizyta , pobierają śluz i pod mikroskopem oglądasz . 150zl kosztuje . Ale Ty się tym narazie nie musisz interesować , tak pisze Ci z ciekawości :) ile to się człowiek tu nauczy na tym forum.... 😂

Oni to są wszyscy tacy "Samce Alfa" zasrane! [emoji23][emoji23][emoji23] Myśla że wszystko jest takie proste. Mój powiedział że jak się teraz nie uda (2cykl) to on chyba jest bezplodny [emoji23][emoji23][emoji23] Jak to usłyszał to myślałam że spadne z dywanu na podłogę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Klasyk gatunku, mój też myślałe że jego żołnierze są niezwyciężone 😁😁😁😁😁😆😆

Na serio [emoji23] Tu niektóre dziewczyny wiedzą więcej niż nie jeden lekarz [emoji23][emoji23] Ale kurczę WGL co to są za przypadłości. Starasz się, niby wszystko ok A tu się okazuje że masz coś o czym nawet nie wiedziałaś że istnieje! Organizm ludzki to jednak potęga!
Nie pozwala im się przedostać , umartwia je, unieruchamia. Widziałam pod mikroskopem bo lekarz nas zawołal to tylko pojedyncze się ruszały , reszta nieruchoma . Tak na chłopski rozum kobitka mi tłumaczyła ze tworzy barierę , nie pozwala im się przedostać dalej . Fajne i niedrogie badanie , nazywa się PCT. Rano sex , za 2h wizyta , pobierają śluz i pod mikroskopem oglądasz . 150zl kosztuje . Ale Ty się tym narazie nie musisz interesować , tak pisze Ci z ciekawości :) ile to się człowiek tu nauczy na tym forum.... [emoji23]

A długo się staracie?
Nie pozwala im się przedostać , umartwia je, unieruchamia. Widziałam pod mikroskopem bo lekarz nas zawołal to tylko pojedyncze się ruszały , reszta nieruchoma . Tak na chłopski rozum kobitka mi tłumaczyła ze tworzy barierę , nie pozwala im się przedostać dalej . Fajne i niedrogie badanie , nazywa się PCT. Rano sex , za 2h wizyta , pobierają śluz i pod mikroskopem oglądasz . 150zl kosztuje . Ale Ty się tym narazie nie musisz interesować , tak pisze Ci z ciekawości :) ile to się człowiek tu nauczy na tym forum.... [emoji23]

Mi to się z tego chce śmiać [emoji23][emoji23][emoji23]jak on tak czasami gada to śmieje się pod nosem i mu przytakuje [emoji23][emoji23][emoji23] On już sobie postawił diagnozę [emoji23][emoji23][emoji23]
Klasyk gatunku, mój też myślałe że jego żołnierze są niezwyciężone [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji38][emoji38]

reklama
Do góry