reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja Ci powiem że u mnie nie ma nacisku na ciążę za bardzo [emoji4] podjęliśmy taka decyzję i staram się do tego podejść racjonalnie. Od początku próbowałam się nastawiac na to że nie uda się od razu i może dlatego ciągle w ta ciaze nie wierzę. Też staram się nie myśleć o objawach Ale wiadomo jak to jest jak się coś pojawi, żałuję itd to wiadomo pierwszą myśl "ciąża, przecież się statalosmy" Ja postaram się wytrzymać z testowanie do dnia @. Jak nie przyjdzie wtedy zatestuje Ale jak mi to wyjdzie w praktyce nie wiem [emoji4]
Odkąd przestałam o tym myśleć, starać się i ogólnie porzuciłam temat, to nie mam żadnych objawów na nic. A wcześniej też wariacji dostawałam ;-)

Sama się zastanawiam jak udaje mi się na zajściu nie skupiać... i chyba wiem. Ja strasznie chciałam mieć termin porodu na sierpień, ewentualnie na wrzesień. Teraz gdyby się udało to byłby październik, a to już mnie mniej kręci... Tym sposobem moja psyche mi odpuściła i szajby już (jak na razie) nie dostaję.

Ale trzymam kciukasy, żeby to jednak była implantacja :-)

reklama
Dziewczyny z Krakowa a macie jakiegoś sprawdzonego gine? Ja dalej poszukuje takiego dla mnie 🧐
Olga Kacalska Janssen ;) kolezanki polecaja. Ja mam swoja poki co ale gdyby byl wiekszy problem z zajsciem to skorzystam. Podobno droga i ciezko o termin ale warto. To jest ginekolog-endokrynolog. Prowadzi ciaze i pracuje na Kopernika :)

Dziewczyny z Krakowa a macie jakiegoś sprawdzonego gine? Ja dalej poszukuje takiego dla mnie 🧐
Hmmm ja średnio, bo w sumie też szukam tego jedynego.. Ale wiem, że dr Piotrowski jest meeeeega , pracuje na Ujastku, kilka koleżanek chodziło, sama też, tylko jeden minus - jest bardzo drogi ;) Tylko ja szukam lekarza od "zadań specjalnych"..

Olga Kacalska Janssen ;) kolezanki polecaja. Ja mam swoja poki co ale gdyby byl wiekszy problem z zajsciem to skorzystam. Podobno droga i ciezko o termin ale warto. To jest ginekolog-endokrynolog. Prowadzi ciaze i pracuje na Kopernika :)
Moja przyjaciółka do niej chodzi i też mega poleca. W razie czego kieruje do siebie na oddział i mega się interesuje pacjentkami..

Ja Ci powiem że u mnie nie ma nacisku na ciążę za bardzo [emoji4] podjęliśmy taka decyzję i staram się do tego podejść racjonalnie. Od początku próbowałam się nastawiac na to że nie uda się od razu i może dlatego ciągle w ta ciaze nie wierzę. Też staram się nie myśleć o objawach Ale wiadomo jak to jest jak się coś pojawi, żałuję itd to wiadomo pierwszą myśl "ciąża, przecież się statalosmy" Ja postaram się wytrzymać z testowanie do dnia @. Jak nie przyjdzie wtedy zatestuje Ale jak mi to wyjdzie w praktyce nie wiem [emoji4]
A ile się staracie ?

reklama
Do góry