ForgetMeeNot
Fanka BB :)
@martini31 czasem brak objawów to dobry objaw. W mojej pierwszej ciąży tak bylo[emoji846] trzymam kciuki
@mrufka, również trzymam kciuki
@mrufka, również trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 40 dzień cyklu, @ spóźnia się 10 dzień a testy wciąż negatywne... Chciałam iść na betę, ale jakoś boję się rozczarowania (tak wiem, głupie) Poczekać jeszcze czy umawiać się do ginekologa?
@olaaa7 dodała post ale chyba został już przez nią usuniętyJeszcze nikt nie dodał październikowych mam... To jak ja mam się na listę zapisać [emoji1745][emoji1745].
[emoji6]
A jak długo się starałaś?Przez cały rok się staraliśmy, a w międzyczasie miałam skoki TSH i usuniętego polipa macicy było mega ciężko... płacz pomagał ale na chwilę
Ostatni cykl był cudaczny-opóźniony 5dni, krótsza@ i bezbolesna co u mnie nie jest normą...
Obserwowałam wszystko jak porąbana: śluz, cerę, brzuch, piersi. Możecie mi nie wierzyć ale pierwszą zmianą było zachowanie mojej kotki. Zazwyczaj zasypia na klacie mojego męża i mu mruczy kołysanki. Potem przenosi się na swoje legowisko. Od dwóch tygodni zasypia na mnie a do niego nie podchodzi
Drugim objawem to piersi: niebieskie żyłki pojawiły się bardzo szybko i jedna pierś urosła znacznie bardziej niż zwykle
Trzeci to problem przy myciu zębów szczególnie tyłu. Kupiłam płyn bo nie dam rady ich domyć
Szukajcie i doszukujcie się ich!
Btw. Niestety zaliczyłam spożycie wina w ciąży -dwa razybo nie wierzyłam że to udany cykl....
nie mogę doczekać się USG -termin 5luty
Tylko powiedzieć, planuje do początku lipca pracować bo chciałabym wyjechać na urlop a boje się kontroli z zusu.Ale chcesz już iść na L4, czy po prostu powiedzieć??
Tak do kadr to pamiętam że musi być zaświadczenie.Pokazac mysle mozesz ale do kadr wydaje mi sie ze musi byc zaswiadczenie bo dołączają do akt pracownika
To jeszcze jest szansa że mogło się udać A wybierasz się na bete?U mnie 44 dc a 10 dpo
Ja nie usuwałam@olaaa7 dodała post ale chyba został już przez nią usunięty
Nie wiem, nigdy tego nie sprawdzałam jedyne co to mogę liczyć na kalendarzyk, który pokazuje owu 3 stycznia. w sumie mogłoby być to możliwe bo czułam w ten dzień kilku godzinne kłucie w lewym jajniku. Teraz mam spokój zero objawów. Nie wiem czemu, ale podejrzewam u siebie torbiel, która blokuje @.A wiesz kiedy miałam owulacje? Ja zawsze miałam cykle regularne jak w zegarku 31-32 dni, a teraz coś mi się pochrzaniło i owulacje miałam w 43 dc, faza lutealna 11 dni - zawsze 14-15 i dzis rozpoczęłam nowy cykl.
Z jednej strony jest mi cholernie smutno bo miałam nadzieje, ze się udało, z drugiej natomiast cieszę się, ze ten beznadziejny cykl się skończył
Widzę że wchodzimy na wyższy level.. Szukanie objawów ciąży u zwierząt wokoło nabijam się ale oczywiście może coś w tym być, jak koty które kładą się na ciele człowieka gdy wyczuwaja chorobę