reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dokładnie! Super to napisałaś. Mnie osobiście drażnią teksty, że będzie dobrze, bo może właśnie nie będzie, może trzeba zmienić myślenie, że więcej dzieci mieć nie będę i zacząć normalnie żyć, nie wieczną nadzieją. Fajnie, że jest takie miejsce gdzie realnie ktoś mnie rozumie, że jak ktoś napisze, no wiem jak się czujesz, to rzeczywiście wie.
A ja napiszę, że świetnie rozumiem złość i frustrację dziewczyn, którym się nie udaje.
Łatwo jest napisać myślcie pozytywnie, będzie dobrze straty taty itd..
Łatwo... jak się JEST JUZ W CIAZY. Dla kogoś, kto kolejny raz stracił nadzieję o widzi 70 zasrana jedną kreskę to może być wręcz drazniace( z własnego doświadczenia)
Myślę że każda ma prawo ponarzekać, popłakać, napisać że już nie wierzy itd... Uważam że wręcz powinna to wyrzucić zamiast robić dobra minę do złej gry. U nikogo nigdy nie będzie tylko dobrze ani tylko źle. Chyba żadna z nas nie traci wiary skoro tu jest, ale myślę że czasami napisanie komuś masz rację to wk***jace że znowu dupa zamiast pisać będzie ok jest lepsze. Przecież żadna z nas tak naprawdę nie wie czy będzie dobrze...

ja to zmykam sie polożyc. Jest paskudna pogoda, w glowie mi sie zaczelo krecic i cmic.... i cholernie mi zimno.... wykonczy mnie ta pogoda.... jedyny plus ze chwilowo znow zgaga odpuscila :) ale znow jakby mnie cos przezuło i wypluło...

reklama
ja to zmykam sie polożyc. Jest paskudna pogoda, w glowie mi sie zaczelo krecic i cmic.... i cholernie mi zimno.... wykonczy mnie ta pogoda.... jedyny plus ze chwilowo znow zgaga odpuscila :) ale znow jakby mnie cos przezuło i wypluło...
ja jestem w pracy, ale też jakoś ciepło nie ma. dobrze że siedze obok kaloryfera :D ps. też bym poszła się położyć ale zco zrobić- swoje trzeba odbębnić. Byle do 15:30

Do góry