reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zawsze chętnie czytałam takie fora, ale nie mam w zwyczaju udzielać się za często :/ musze się zmobilizować, bo w sumie po to dolaczylam, żeby należeć do społeczności :)

Tym które potwierdziły gratuluję, tym które czekają życzę jak najlepiej, nie trakcie nadziei :) całej reszcie powodzenia!

To teraz od siebie odpowiadając na kilka wątków.
Jestem dopiero w 4 dc, także cały cykl przede mną, oby owocny:)
Sama mam olbrzymie wątpliwości co zrobić w pracy jeśli udałoby się w tym cyklu (odpukać! ;) ) umowę mam do konca marca, jestem pewna ze ja przedluza, bo jestem najstarsza stazem, jestem dobra w tym co robię itp, ale szef jest lasy na pieniądze i jestem pewna ze gdyby się dowiedzial to z umowy nici, nie jestem z tych które oszukuja, ale z drugiej ta umowa zwyczajnie mi się należy. Dlaczego mam tracic prace ktora lubie, prace w ktorej chce pracowac jak najdłużej tylko dlatego ze jestem normalna kobieta ktora chce miec dziecko? System nie jest sprawiedliwy i doprowadza do tego, że uczciwe kobiety zaczynaja oszukiwac :/

Aktualnie od ponad miesiąca biorę kwas foliowy i magnez. Oprócz tego nic, słyszałam ze dobry się olej z wiesiolka, ale to ponoć trzeba brać od 1dc do owulacji, także jak się nie powiedzie to może w przyszłym cyklu spróbuję.

Piszecie, że slyszalyscie o problemach, ale myslalyscie ze Was to nie dotyczy. Ja natomiast mam zupełnie odwrotnie. Od kiedy pamiętam kochałam dzieci, wiele lat byłam niania w różnych rodzinach, od kiedy urodził się mój brat (jak miałam 11 lat) to dużo przy nim pomagalam itp. Z czasem jak doroslam i stwierdzilam ze zdecydowanie pragnę mieć dzieci to siedzi mi w głowie myśl ze nie będę mogła ich mieć. Nie wiem czemu. Wszyscy dookoła mają dzieci, nastolatki wpadają w klubowych toaletach, a ja tak bardzo chce je mieć, że na pewno nie mogę. Taka moja mała schiza :D

Za wszelkie błędy jeśli się pojawiły przepraszam, mój tablet uwielbia autokorekte :D

Tak... jutro planuje iść na betę i do Pani ginekolog.. już się zamartwiam, ze znowu nie wyjdzie...

Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!! :)

Koniecznie daj znać o wyniku! Bo mnie skręci z ciekaowości (tak tak czytające też przeżywają)

@Dodulina20 Witamy!
Mam nadzieje, że niezbyt długo zasiadziesz u staraczek :) i nie to że cie wyganiam. Po prostu niech spełnią się Twoje marzenia ;)

U mnie w tym cyklu gorycz porażki, także też niedługo (mam nadzieje) zacznę cykl.

Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!! :)

Koniecznie daj znać o wyniku! Bo mnie skręci z ciekaowości (tak tak czytające też przeżywają)

@Dodulina20 Witamy!
Mam nadzieje, że niezbyt długo zasiadziesz u staraczek :) i nie to że cie wyganiam. Po prostu niech spełnią się Twoje marzenia ;)

U mnie w tym cyklu gorycz porażki, także też niedługo (mam nadzieje) zacznę cykl.

Dam znać jak będę znac wynik :) pojadę z rana do diagnostyki gdzie wyniki są online bo na 13 niestety do pracy wiec wszystko muszę załatwić z rana [emoji17][emoji17]

Hej dziewuszki [emoji16] u mnie na razie wszytko bez zmian [emoji4] na nic się nie zapowiada, objawów żadnych. Dziś delikatnie klol prawy jajnik i wczorajsze rzyganko po drinku [emoji16] A tak to wszystko ok. Tyle tu nadrukowalyscie że nie jestem w stanie tego przerobić [emoji23][emoji23][emoji23] @Ruda94 A jak u Ciebie?

IMG_7179.JPG
IMG_7191.JPG

1 zdjęcie testu z wczoraj, ale czułość 20
2 zdj z dziś i czułość 10

reklama
Do góry