reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kto kiedy teraz testuje? Ja myślę o wtorku (26dc) mimo braku większych objawów, tylko tyle że prawie codziennie od około 2 tyg pobolewa mnie podbrzusze, mam sporo mlecznego śluzu i spuchnięte podbrzusze... Ale nie chce sobie nic wmawiać, wolę się nastawiać na negatyw 😅

reklama
Kto kiedy teraz testuje? Ja myślę o wtorku (26dc) mimo braku większych objawów, tylko tyle że prawie codziennie od około 2 tyg pobolewa mnie podbrzusze, mam sporo mlecznego śluzu i spuchnięte podbrzusze... Ale nie chce sobie nic wmawiać, wolę się nastawiać na negatyw 😅
Ja w srode.. 24 dc a 11 dpo. Mnie chyba zlapala infekcja pochwy i jestem codzienne dziwnie zmeczona. Nawet jak duzo spalam ale mam tez sporo na glowie wiec mozliwe ze to zaden objaw..

Na takie kreski to się miło patrzy, aż dech zapiera :) Teraz będzie tylko lepiej! Dużo zdróweczka :)
I nawet lakier pod kolor [emoji23] [emoji23] [emoji23] . Jakbys wiedziała, że będą 2 :)

Oby beta to potwierdziła! Małpa się nie rozkręciła nic złego się nie stało. I coś z ta infekcja niech mi lekarka ogarnie. Moje największe marzenie i codziennie się o to modlę i myśle [emoji1374] chciałabym, żeby wsyztskie kobiety które pragną dzieciątek spełniły swoje marzenie i żeby urodziły zdrowe dzidziusie. Wiem, jak sie czeka na dwie kreski i traci pierwsza ciąże dlatego bardzo się boje.

Oby beta to potwierdziła! Małpa się nie rozkręciła nic złego się nie stało. I coś z ta infekcja niech mi lekarka ogarnie. Moje największe marzenie i codziennie się o to modlę i myśle [emoji1374] chciałabym, żeby wsyztskie kobiety które pragną dzieciątek spełniły swoje marzenie i żeby urodziły zdrowe dzidziusie. Wiem, jak sie czeka na dwie kreski i traci pierwsza ciąże dlatego bardzo się boje.

Głowa do góry. Betke zrobisz i wszystko się wyjaśni :) Skoro nie mi to może chociaż Tobie wszystko się pięknie poukłada. :)

No musze jakis moze zakupic bo nigdy az tak nie mialam a ostatnio to naprawde
W zalaczeniu zel z ktorego ja korzystam i moge go polecić. Tani nie jest, ale wydajny i co najważniejsze nie utrudnia zaplodnienia a wrecz je wspomaga.

Załączniki

• IMG_20200119_213616.jpg
    IMG_20200119_213616.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 86
Ps. Pytanie z innej beczki. Czy maść DUAC na twarz można stosować w ciąży czy ja na razie odstawić??
Chyba lepiej nie, cytat ze strony dotyczacej tej masci: "Ciąża i karmienie piersią i płodność
Informacje dotyczące bezpieczeństwa stosowania leku DUAC u kobiet w ciąży są ograniczone.

W ciąży i w okresie karmienia piersią lub gdy istnieje podejrzenie, że kobieta jest w ciąży, lub gdy
planuje ciążę, przed zastosowaniem tego leku należy poradzić się lekarza lub farmaceuty.
Lekarz podejmie decyzję czy korzyści dla pacjentki wynikające ze stosowania leku DUAC w okresie
ciąży, przeważają ryzyko dla dziecka."

Chyba lepiej nie, cycat ze strony dotyczacej tej masci: "Ciąża i karmienie piersią i płodność
Informacje dotyczące bezpieczeństwa stosowania leku DUAC u kobiet w ciąży są ograniczone.

W ciąży i w okresie karmienia piersią lub gdy istnieje podejrzenie, że kobieta jest w ciąży, lub gdy
planuje ciążę, przed zastosowaniem tego leku należy poradzić się lekarza lub farmaceuty.
Lekarz podejmie decyzję czy korzyści dla pacjentki wynikające ze stosowania leku DUAC w okresie
ciąży, przeważają ryzyko dla dziecka."

O kurde. Ja stosowałam ja. Jeszcze ta infekcja., zarozowikny śluz. Czuje się trochę załamana. Ale mam poczucie ze tym razem się uda k mam nadzieje Że to nie wpłynie na ciąże.
Może to głupie, ale dziś w kościele byłam to stwierdziłam wola Boże, zwierze wsyztskie moje prośby i ten u góry zrobi co słuszne.

reklama
Do góry