reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jak to jest z tymi testami owu, czy jeśli robię raz dziennie to mogę ominąć skok hormonów i zawsze będę miała negatywny test?

Co do witamin to ja brałam kwas i wit d3 zgodnie z poleceniem ginki ale wszystko mi się skończyło i kupiłam pregne start :)

Stres jest zawsze! Będzie wszystko ok zobaczysz [emoji173][emoji4]życzę zdrówka dla Ciebie i dla maluszka!!! [emoji173][emoji4]
Dziękuje kochana! [emoji7] stres jest po tym śluzie zarozowionym, infekcji oraz tym, ze stosowałam maść duac a pisze, ze nie wolno. Ale tym razem mimo tego, ze się boje mam poczucie ze się uda

Dziewczyny jak to jest z tymi testami owu, czy jeśli robię raz dziennie to mogę ominąć skok hormonów i zawsze będę miała negatywny test?

Co do witamin to ja brałam kwas i wit d3 zgodnie z poleceniem ginki ale wszystko mi się skończyło i kupiłam pregne start :)
Ja od gin mialam symfilic ale ostatnio niemoglam dostac cos pisalo ze jest wycofany i kupilam prefna duo bodajże ale musze zmienic zaczne brac ovarin i nie wiem czym sie jescze wspomoc

Raczej niemożliwe, pozytywny test pokazuje, że owulacja będzie od 24-36 godzin.

reklama
U mnie dziś 18 dc, ale nie dość że jestem mega przeziębiona, to dodatkowo mam jeszcze infekcje tam na dole.. mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo to nic fajnego.. Jakby się udało przy tych wszystkich zdrowotnych trudnościach to byłby chyba cud.. Ale pewnie zacznę testować za tydzień lub osiem dni, bo owulacja prawdopodobnie była w 13 dc, a jakby czasem ten cud miałby się już zdarzyć, to trzeba włączyć leczenie jak najszybciej..

Do góry