reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja osobiście nie polecam miałam strasznie wzdęty brzuch. Szwagier chemik pisał że za dużo kredy w tym
Ja zauważyłam, że po pregna start minęło mi PMS, dosłownie wszystko! Zawsze mnie piersi bolały przed okresem, a w trakcie brania nic! A tak poza tym nie zauważyłam żadnej różnicy, a zależało mi na poprawie śluzu, owulacji itp i osobiście polecam Miositogyn GT :)

Mi ostatnio lekarz polecał prenatal, a o kwasie foliowym powiedział że spoko, ale to za mało, bo ponoć jakieś badania zrobili i on jest przyswajany tylko przez 35% kobiet zażywających go 😫

Ja zauważyłam, że po pregna start minęło mi PMS, dosłownie wszystko! Zawsze mnie piersi bolały przed okresem, a w trakcie brania nic! A tak poza tym nie zauważyłam żadnej różnicy, a zależało mi na poprawie śluzu, owulacji itp i osobiście polecam Miositogyn GT :)
To wszystko zależy od organizmu :) mi służył inofem teraz ovarin
Screenshot_20200119_193905.jpeg

Tez mnie to zastanowiło i żyje przez to jeszcze nadzieją...
Może błąd laboratorium?
Ja miałam taką samą sytuację okres spóźnił mi się kilka dni 4 lub 5 na sikancu dwie krechy następnego dnia rano pojechałam na bete A tam wynik negatywny co się płakałam to moje tym bardziej że to było zaraz po poronieniu. Poszłam do lekarza a on do mie: gratulacje jest Pani w ciąży. Do dziś nie wiem jak to się stało. Lekarz mówi że ktoś w laboratorium zawalił bo ni3mozliwe z3by sikaniec pokazał A beta nie.

Dziewczyny, zgłupiałam. Byłam właśnie w WC a tam minimalne plamienie lekko brązowe. Żeby tylko nie był to zwiastun @.... Chociaż jeśli by się to udało to byłabym w szoku bo przytulanek było mało - tylko dwa razy przez cały okres plodny...

reklama
Ja miałam taką samą sytuację okres spóźnił mi się kilka dni 4 lub 5 na sikancu dwie krechy następnego dnia rano pojechałam na bete A tam wynik negatywny co się płakałam to moje tym bardziej że to było zaraz po poronieniu. Poszłam do lekarza a on do mie: gratulacje jest Pani w ciąży. Do dziś nie wiem jak to się stało. Lekarz mówi że ktoś w laboratorium zawalił bo ni3mozliwe z3by sikaniec pokazał A beta nie.

Jeju... Dziwne te Wasze przypadki pomyłki w laboratorium...

Dobra niech przychodzi ten okres, bo zwariuje 😂 😂

Do góry