reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Ja osobiście nie polecam miałam strasznie wzdęty brzuch. Szwagier chemik pisał że za dużo kredy w tym
A co sadzicie o Pregna Start?
Mariiita
Ja zauważyłam, że po pregna start minęło mi PMS, dosłownie wszystko! Zawsze mnie piersi bolały przed okresem, a w trakcie brania nic! A tak poza tym nie zauważyłam żadnej różnicy, a zależało mi na poprawie śluzu, owulacji itp i osobiście polecam Miositogyn GTJa osobiście nie polecam miałam strasznie wzdęty brzuch. Szwagier chemik pisał że za dużo kredy w tym
Daraa_94
To wszystko zależy od organizmu mi służył inofem teraz ovarinJa zauważyłam, że po pregna start minęło mi PMS, dosłownie wszystko! Zawsze mnie piersi bolały przed okresem, a w trakcie brania nic! A tak poza tym nie zauważyłam żadnej różnicy, a zależało mi na poprawie śluzu, owulacji itp i osobiście polecam Miositogyn GT
Ja miałam taką samą sytuację okres spóźnił mi się kilka dni 4 lub 5 na sikancu dwie krechy następnego dnia rano pojechałam na bete A tam wynik negatywny co się płakałam to moje tym bardziej że to było zaraz po poronieniu. Poszłam do lekarza a on do mie: gratulacje jest Pani w ciąży. Do dziś nie wiem jak to się stało. Lekarz mówi że ktoś w laboratorium zawalił bo ni3mozliwe z3by sikaniec pokazał A beta nie.Tez mnie to zastanowiło i żyje przez to jeszcze nadzieją...
Może błąd laboratorium?
mangusta87
drogie kobitki a jak to z przytulaniem tylko w okolicach owulacji czy co dwa trzy dni
bo czasami mam ochotę codziennie
Daraa_94
To jak masz taką ochotę to myślę żebyś korzystała
drogie kobitki a jak to z przytulaniem tylko w okolicach owulacji czy co dwa trzy dni
reklama
Wesoła_Aga
Ja miałam taką samą sytuację okres spóźnił mi się kilka dni 4 lub 5 na sikancu dwie krechy następnego dnia rano pojechałam na bete A tam wynik negatywny co się płakałam to moje tym bardziej że to było zaraz po poronieniu. Poszłam do lekarza a on do mie: gratulacje jest Pani w ciąży. Do dziś nie wiem jak to się stało. Lekarz mówi że ktoś w laboratorium zawalił bo ni3mozliwe z3by sikaniec pokazał A beta nie.
Jeju... Dziwne te Wasze przypadki pomyłki w laboratorium...
Dobra niech przychodzi ten okres, bo zwariuje