reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zawsze chętnie czytałam takie fora, ale nie mam w zwyczaju udzielać się za często :/ musze się zmobilizować, bo w sumie po to dolaczylam, żeby należeć do społeczności :)

Tym które potwierdziły gratuluję, tym które czekają życzę jak najlepiej, nie trakcie nadziei :) całej reszcie powodzenia!

To teraz od siebie odpowiadając na kilka wątków.
Jestem dopiero w 4 dc, także cały cykl przede mną, oby owocny:)
Sama mam olbrzymie wątpliwości co zrobić w pracy jeśli udałoby się w tym cyklu (odpukać! ;) ) umowę mam do konca marca, jestem pewna ze ja przedluza, bo jestem najstarsza stazem, jestem dobra w tym co robię itp, ale szef jest lasy na pieniądze i jestem pewna ze gdyby się dowiedzial to z umowy nici, nie jestem z tych które oszukuja, ale z drugiej ta umowa zwyczajnie mi się należy. Dlaczego mam tracic prace ktora lubie, prace w ktorej chce pracowac jak najdłużej tylko dlatego ze jestem normalna kobieta ktora chce miec dziecko? System nie jest sprawiedliwy i doprowadza do tego, że uczciwe kobiety zaczynaja oszukiwac :/

Aktualnie od ponad miesiąca biorę kwas foliowy i magnez. Oprócz tego nic, słyszałam ze dobry się olej z wiesiolka, ale to ponoć trzeba brać od 1dc do owulacji, także jak się nie powiedzie to może w przyszłym cyklu spróbuję.

Piszecie, że slyszalyscie o problemach, ale myslalyscie ze Was to nie dotyczy. Ja natomiast mam zupełnie odwrotnie. Od kiedy pamiętam kochałam dzieci, wiele lat byłam niania w różnych rodzinach, od kiedy urodził się mój brat (jak miałam 11 lat) to dużo przy nim pomagalam itp. Z czasem jak doroslam i stwierdzilam ze zdecydowanie pragnę mieć dzieci to siedzi mi w głowie myśl ze nie będę mogła ich mieć. Nie wiem czemu. Wszyscy dookoła mają dzieci, nastolatki wpadają w klubowych toaletach, a ja tak bardzo chce je mieć, że na pewno nie mogę. Taka moja mała schiza :D

Za wszelkie błędy jeśli się pojawiły przepraszam, mój tablet uwielbia autokorekte :D

Tak... jutro planuje iść na betę i do Pani ginekolog.. już się zamartwiam, ze znowu nie wyjdzie...

Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!! :)

Koniecznie daj znać o wyniku! Bo mnie skręci z ciekaowości (tak tak czytające też przeżywają)

@Dodulina20 Witamy!
Mam nadzieje, że niezbyt długo zasiadziesz u staraczek :) i nie to że cie wyganiam. Po prostu niech spełnią się Twoje marzenia ;)

U mnie w tym cyklu gorycz porażki, także też niedługo (mam nadzieje) zacznę cykl.

Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!! :)

Koniecznie daj znać o wyniku! Bo mnie skręci z ciekaowości (tak tak czytające też przeżywają)

@Dodulina20 Witamy!
Mam nadzieje, że niezbyt długo zasiadziesz u staraczek :) i nie to że cie wyganiam. Po prostu niech spełnią się Twoje marzenia ;)

U mnie w tym cyklu gorycz porażki, także też niedługo (mam nadzieje) zacznę cykl.

Dam znać jak będę znac wynik :) pojadę z rana do diagnostyki gdzie wyniki są online bo na 13 niestety do pracy wiec wszystko muszę załatwić z rana [emoji17][emoji17]

Hej dziewuszki [emoji16] u mnie na razie wszytko bez zmian [emoji4] na nic się nie zapowiada, objawów żadnych. Dziś delikatnie klol prawy jajnik i wczorajsze rzyganko po drinku [emoji16] A tak to wszystko ok. Tyle tu nadrukowalyscie że nie jestem w stanie tego przerobić [emoji23][emoji23][emoji23] @Ruda94 A jak u Ciebie?

IMG_7179.JPG
IMG_7191.JPG

1 zdjęcie testu z wczoraj, ale czułość 20
2 zdj z dziś i czułość 10

reklama
Do góry