reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja mam wynik prog 13 a teraz sprawdziłam że w grudniu miałam 0.3... Więc jest różnica a prolaktyna w tym miesiącu 21 a w tamtym podwyższona
Kurcze ja dziś ściskam toalete tak mnie głowa boli[emoji37]
Wyniki z wczoraj -chyba mocno zawyżone[emoji33]
Edit: badanie zrobione w 21dc, 9dpo.
Mam się martwić bardzo wynikami?

reklama
Brałaś jakieś leki na to? Wybacz jeśli już o tym pisałaś[emoji51]
Ostatnio miałam progesteron:13 skoczył mi
Duphaston ale teraz nie wzięłam odrazu rano żeby nie sfałszowac wyniku a na prolaktynę czekam na endo jak mam stresy to prolaktyna w górę jak w miarę stabilnie to w normie ale za wysoko...

Słuchajcie co mi się przytrafiło dzisiaj w pracy.
Zwierzyłam się koleżance, że miałam cień drugiej kreski na teście. Generalnie to poza pracą mamy ze sobą kontakt i mówimy sobie o wszystkim.
Dzisiaj poszła powiedzieć szefowi, że jestem w ciąży! Bez mojej zgody i wiedzy. Dramat.
Szef nie chciał ze mną rozmawiać, bo dlaczego on nie dowiedział się jako pierwszy tylko koleżanka z pracy?
Rozpłakałam się z bezsilności. Jak mogła tak postąpić :(

Zwierzyłam się koleżance, że miałam cień drugiej kreski na teście. Generalnie to poza pracą mamy ze sobą kontakt i mówimy sobie o wszystkim.
Dzisiaj poszła powiedzieć szefowi, że jestem w ciąży! Bez mojej zgody i wiedzy. Dramat.
Szef nie chciał ze mną rozmawiać, bo dlaczego on nie dowiedział się jako pierwszy tylko koleżanka z pracy?
To uprzejma "kolezanka" :(

Troche słabo. Nie powinna tak robic

Ale małpa [emoji34]

reklama
Jeeeezu nie wierzę...ludzie są naprawdę podli.. U mnie znowu nawet kierownik się pytał czy długo jeszcze będę chodzić, brygadzista mnie namawia na dziecko bo sami się 6 lat starali. Ogólnie jak ktoś mi się teraz pyta to mowie, ze mam nadzieję, że niedługo. Umowę mam Na czas nieokreślony

Do góry