A dajcie spokoj cykl mi sie przedluzal juz nastepny wiec umowilam sie do swojej gin ale jak na zlosc dosc ze mialam grype to jescze @przyszla no ale poszlam, a ona ze no jie dobrze ale napisze mi skierowanie do endokrynologia-ginekologa i to pilne a sobote akurat tam przyjmuje do zeby do niego isc, ale mowie ze moze by mi cos dala zeby nastapny taki nie byl dlugi bo bylam w tej poradni co mowila i mam isc na badajia ale ostatnio pani nie hylo co mialam sie z nia umawiac i sie jie koge dostac, to mowi zeby isc do tego doktora to on napewno mi cos da bo to hormony, to mysle kurde znowu do jakiegos innego a ten co bylam w poradni tez byl endokrynolog, ale sobie mysle niech bedzie pojde zobacze co on powie koze cos przepisze. A pan doktor taki niemily bardzo, mowie mu tak o co chodzi no ze che zajsc w ciaze wkoncu a te cykle i wogole ,a in do mnie no w czym problem i ze badania trzeba najlepiej na oddzial no kowie ze sie jie moge ostatnio dostać kowie no ze tak pani tam chora jest no kurde tk ile mam czekac az ta panj przyjdzie do pracy i zeby maz zrobil no meza umowila, bo on bez tych badan hormonalanycb nic nie moze to jescze mowie ze moze zrobie w labolatorium to co wazniejszy czy jak tk mi tylko powiedzial zeby zrobic progesteron a takto to najlepiej na oddzial isc bo tam mj zrobia wszystko a nie w labo.a jescze mowie ze mam zespol policystycznych jajnikow a on ze po usg to sie tego nie da okreslic i mam cykle w miare i to nie jest pcos i kogo tu sluchac,jak zrobie badajia to dopiero moze ki cos dac bo w razie czego to on nie bedzie odpowiadal.
Do tej lekarki tk juz wiecej nie pojde raz mnie odeslala do poradni a mogla na badajia mnie wziosc do siebie na oddzial teraz do niego i ona mowila cos innego a on cos innego . No kurcze przeciez pojde na te badania jak znowu mi sie przedluzy cykl nie pojde no to ile mozna czekac a on tylko zeby isc i isc no ludzie