reklama
Saneatsui
Fanka BB :)
U mnie biel vizira A Ty jak tam @MamoveKate ?
MamoveKate
@dasha97 testujesz rano?Mam identycznie I tez 11 dostałam @
MamoveKate
Jeszcze nie wiem dam znać za chwile...U mnie biel vizira A Ty jak tam @MamoveKate ?
Zrobiłam test owu wczoraj wieczorem. W sumie nie wiem czemu to zrobiłam. W pracy miałam dwa silne skurcze. Idąc do WC byłam pewna że może dostałam wcześniej okres ale nic się nie dzieje. Dzisiaj rano powtórzyłam test i kreska wyszła deczko ciemniejsza niż wczoraj... Dzisiaj jest 24dc przy cyklach 32-33dni...Ja kiedyś z dziewczynami z forum innego zastanawiałam się czy wykrywaja. W ramach doświadczenia zrobiłam po pozytywnym ciążowym owulacyjny. Był pozytywny [emoji846]
Czytałam o tym gdzieś, HCG składa się z podjednostki alfa i beta tak samo LH. Oba mają taką samą alfe, ale różne bety, możliwe że testy owu wykrywaja alfa LH i beta LH i dlatego czasami można będąc w ciąży zobaczyć II na teście owu
Pojawił się ten temat w poprzednim wątku, prawda jest taka że mogą wyjsc dwie kreski przy ciąży i przy braku ciąży. Bezpieczniej polegać na ciążowychDziewczyny co sądzicie o pozytywnych testach owu, zrobionych po owulacji. Wierzycie w te historie o tym, że testy owu mogą wykryć ciążę?
Matka. Wariatka
Teoretycznie nie powinno się patrzeć na test po upływie wyznaczonego czasu ale w praktyce - powtórz test z porannego moczu jutro lub pojutrzeMam pytanko. Zrobiłam rano test ciążowy, wyszedł negatywny. Zostawiłam go w łazience i przyszłam po godzinie sprzątnąc i zauważyłam delikatną druga kreskę. Możliwe, że ciąża? Jutro powtórzę test ale ciekawość mnie zżera
reklama
Mrufka®®®
Ja liczę od 33 DC więc zatestuje 45 DC ) 23.01) o ile @ nie przyjdzie. Juz zrobiłam dwa testy ciążowe i biel . Liczę że teraz była owulacja i dojdzie do zapłodnienia .To jestesmy we dwie z pokręconym cyklem i terminem @ na 25.01 [emoji23][emoji23] kiedy testujesz? Ja przez to,,.ze ten cykl taki dziwaczny robie te testy już od dawna co kilka dni. Dzisiaj robiłam i biel wiec teraz prwnie za dwa-trzy dni zrobie