reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny co sądzicie o pozytywnych testach owu, zrobionych po owulacji. Wierzycie w te historie o tym, że testy owu mogą wykryć ciążę?

Ja kiedyś z dziewczynami z forum innego zastanawiałam się czy wykrywaja. W ramach doświadczenia zrobiłam po pozytywnym ciążowym owulacyjny. Był pozytywny [emoji846]
Zrobiłam test owu wczoraj wieczorem. W sumie nie wiem czemu to zrobiłam. W pracy miałam dwa silne skurcze. Idąc do WC byłam pewna że może dostałam wcześniej okres ale nic się nie dzieje. Dzisiaj rano powtórzyłam test i kreska wyszła deczko ciemniejsza niż wczoraj... Dzisiaj jest 24dc przy cyklach 32-33dni...

Dziewczyny co sądzicie o pozytywnych testach owu, zrobionych po owulacji. Wierzycie w te historie o tym, że testy owu mogą wykryć ciążę?
Pojawił się ten temat w poprzednim wątku, prawda jest taka że mogą wyjsc dwie kreski przy ciąży i przy braku ciąży. Bezpieczniej polegać na ciążowych

Mam pytanko. Zrobiłam rano test ciążowy, wyszedł negatywny. Zostawiłam go w łazience i przyszłam po godzinie sprzątnąc i zauważyłam delikatną druga kreskę. Możliwe, że ciąża? Jutro powtórzę test ale ciekawość mnie zżera
Teoretycznie nie powinno się patrzeć na test po upływie wyznaczonego czasu ale w praktyce - powtórz test z porannego moczu jutro lub pojutrze 😉

reklama
To jestesmy we dwie z pokręconym cyklem i terminem @ na 25.01 [emoji23][emoji23] kiedy testujesz? Ja przez to,,.ze ten cykl taki dziwaczny robie te testy już od dawna co kilka dni. Dzisiaj robiłam i biel wiec teraz prwnie za dwa-trzy dni zrobie
Ja liczę od 33 DC więc zatestuje 45 DC ) 23.01) o ile @ nie przyjdzie. Juz zrobiłam dwa testy ciążowe i biel . Liczę że teraz była owulacja i dojdzie do zapłodnienia .

Do góry