reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Skocz na betę [emoji6]
A ja mam zagadkę dropsa dziewczyny... moje cykle są jak w zegarku. 28-29 dni i trwają 5 dni. W tym cyklu przytulanki były świąteczne ;) teoretycznie trafione w owulacje (nie monitorowałam)... 5 stycznia miałam różowe plamienie (myślałam ze implantacyjne). Cycki urosły do niebotycznych rozmiarów (a z natury są małe). Byłam pewna na 100% ze to ciąża... tylko testy biel vizira [emoji849]
A tu nagle w sobotę 11 stycznia przylazla @ [emoji848] i trwała do dzisiaj, do południa... była skąpa, bezbolesna i nie dawała o sobie zbytnio znać... 2,5 dnia... tylko tyle trwała... nigdy tak nie miałam...
Co o tym myślicie? Bo ja znowu zaczynam wariować... wiem ze nierzadko się zdarza, ze na początku ciąży kobiety miewają miesiączkę, ale jednak moje testy były białe...

reklama
Dobre pytanie [emoji16] Ja wczoraj robiłam test, druga krecha się pojawiła, ale nie była dość mocna, wczoraj miała być owulacja, natomiast dziś kreska o wiele ciemniejsza, zglupiec idzie [emoji2370] A co do wykrywania ciąży to podobno prawda, moja koleżanka pomyliła test owu z testem ciazowym wynik pozytywny, po czym zrobiła ten właściwy test który potwierdził ciążę [emoji3526]
Dziewczyny co sądzicie o pozytywnych testach owu, zrobionych po owulacji. Wierzycie w te historie o tym, że testy owu mogą wykryć ciążę?

Dzień dobry!
Witam się w 36 DC apka pokazuje teraz @ za 11 dni 🤷. Wczoraj ostatnie przytulanki w tym cyklu już więcej nie damy rady,czekamy na rezultaty:D
Ktoś dziś testuje ?

reklama
Do góry