reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja mam zagadkę dropsa dziewczyny... moje cykle są jak w zegarku. 28-29 dni i trwają 5 dni. W tym cyklu przytulanki były świąteczne ;) teoretycznie trafione w owulacje (nie monitorowałam)... 5 stycznia miałam różowe plamienie (myślałam ze implantacyjne). Cycki urosły do niebotycznych rozmiarów (a z natury są małe). Byłam pewna na 100% ze to ciąża... tylko testy biel vizira 🙄
A tu nagle w sobotę 11 stycznia przylazla @ 🤔 i trwała do dzisiaj, do południa... była skąpa, bezbolesna i nie dawała o sobie zbytnio znać... 2,5 dnia... tylko tyle trwała... nigdy tak nie miałam...
Co o tym myślicie? Bo ja znowu zaczynam wariować... wiem ze nierzadko się zdarza, ze na początku ciąży kobiety miewają miesiączkę, ale jednak moje testy były białe...
Mam identycznie 😱 I tez 11 dostałam @

reklama
Ja też powtórzę w pt:) A myślałaś już na kiedy by mozna umowic wizyte u gina czy na razie czekasz spokojnie na wyniki?
Myślałam żeby iść może koło 20stycznia po skierowania na te wszystkie badania z krwi, ale nie widzę wolnych terminów, dopiero jakieś na początku lutego. I tak zastanawiam się jeszcze czy prowadzić ciążę w luxmed (mam pakiet z pracy), czy iść gdzieś indziej 🤔

To u mnie owu się zbliża chyba, w weekend było mega dużo płodnego śluzu, ale testy owu negatywne. A dziś już kreseczka ciemniejsza, więc pewnie jakoś koło środy-czwartku będzie owulacja 😊

reklama
Do góry