reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, jakie tabletki lekarze polecają/przepisują dla facetów na poprawę nasienia?
Ktoś tu wcześniej mówił o profertilu. Ponoć też polecają: fertilman, androvit, maca, kwas foliowy, cynk, selen i jeszcze inne. Zero papierosów, ograniczenie alko, zero sauny, ciasnych majt, telefon nie w kieszeni spodni, aktywność fizyczna.
Jednym pomaga, innym nie...

Dziewczyny, jakie tabletki lekarze polecają/przepisują dla facetów na poprawę nasienia?
Mój jeszcze nic nie dostał ale kiedyś brak takie suplementy dla mężczyzn z selenem. Teraz zarządziłam że ma łykać kwas foliowy bo on pomaga przy podziałach komórek więc pomoga ten na plemniki . A jak u Ciebie to plamienie ? Ja nadal trzymam kciuki!

Ja zanim zaczęłam przyjmować tabletki hormonalne miałam cykle w rozjazdach 30- 49 dni. W trakcie przyjmowania ( 8 m-cy) miałam równo po 28 dni, po odstawieniu znowu się rozjechaly ale na 30- 34 dni :)
Ja brałam tabletki 15 lat temu i myślałam z będę chodzić po ścianach. Antykoncepcja hormonalna nie jest dla mnie. Strasznie źle się po niej czuje

Ja brałam tabletki 15 lat temu i myślałam z będę chodzić po ścianach. Antykoncepcja hormonalna nie jest dla mnie. Strasznie źle się po niej czuje

Ja przyjmowałam je właśnie nie dla antykoncepcji ( Chociaż po to one były) tylko dla wyregulowania okresu. Ale nie miałam żadnych skutków ubocznych. Jedynie na samym początku czułam lekki ból w dole kręgosłupa ale przeszedł po kilku dniach, więc wgl nie odczuwałam że biorę jakieś tabletki :)

reklama
Ja przyjmowałam je właśnie nie dla antykoncepcji ( Chociaż po to one były) tylko dla wyregulowania okresu. Ale nie miałam żadnych skutków ubocznych. Jedynie na samym początku czułam lekki ból w dole kręgosłupa ale przeszedł po kilku dniach, więc wgl nie odczuwałam że biorę jakieś tabletki :)
No ja niby też na wyregulowanie a przy okazji na zabezpieczenie. Nie pomoglo. Jeżeli nie uda nam się zajsc ( jak to mój lekarz mówi ) w spontaniczną ciążę to pewnie włączy mi jakieś leki

Do góry