reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, jakie tabletki lekarze polecają/przepisują dla facetów na poprawę nasienia?
Ktoś tu wcześniej mówił o profertilu. Ponoć też polecają: fertilman, androvit, maca, kwas foliowy, cynk, selen i jeszcze inne. Zero papierosów, ograniczenie alko, zero sauny, ciasnych majt, telefon nie w kieszeni spodni, aktywność fizyczna.
Jednym pomaga, innym nie...

Dziewczyny, jakie tabletki lekarze polecają/przepisują dla facetów na poprawę nasienia?
Mój jeszcze nic nie dostał ale kiedyś brak takie suplementy dla mężczyzn z selenem. Teraz zarządziłam że ma łykać kwas foliowy bo on pomaga przy podziałach komórek więc pomoga ten na plemniki . A jak u Ciebie to plamienie ? Ja nadal trzymam kciuki!

Ja zanim zaczęłam przyjmować tabletki hormonalne miałam cykle w rozjazdach 30- 49 dni. W trakcie przyjmowania ( 8 m-cy) miałam równo po 28 dni, po odstawieniu znowu się rozjechaly ale na 30- 34 dni :)
Ja brałam tabletki 15 lat temu i myślałam z będę chodzić po ścianach. Antykoncepcja hormonalna nie jest dla mnie. Strasznie źle się po niej czuje

Ja brałam tabletki 15 lat temu i myślałam z będę chodzić po ścianach. Antykoncepcja hormonalna nie jest dla mnie. Strasznie źle się po niej czuje

Ja przyjmowałam je właśnie nie dla antykoncepcji ( Chociaż po to one były) tylko dla wyregulowania okresu. Ale nie miałam żadnych skutków ubocznych. Jedynie na samym początku czułam lekki ból w dole kręgosłupa ale przeszedł po kilku dniach, więc wgl nie odczuwałam że biorę jakieś tabletki :)

reklama
Ja przyjmowałam je właśnie nie dla antykoncepcji ( Chociaż po to one były) tylko dla wyregulowania okresu. Ale nie miałam żadnych skutków ubocznych. Jedynie na samym początku czułam lekki ból w dole kręgosłupa ale przeszedł po kilku dniach, więc wgl nie odczuwałam że biorę jakieś tabletki :)
No ja niby też na wyregulowanie a przy okazji na zabezpieczenie. Nie pomoglo. Jeżeli nie uda nam się zajsc ( jak to mój lekarz mówi ) w spontaniczną ciążę to pewnie włączy mi jakieś leki

Do góry