Matka. Wariatka
Fanka BB :)
No oby ll mi się już @ kończy, czekam na testy owu które mają być jutro lub pojutrze i czekamy na owulacjeCiekawe co te działania przyniosą [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No oby ll mi się już @ kończy, czekam na testy owu które mają być jutro lub pojutrze i czekamy na owulacjeCiekawe co te działania przyniosą [emoji848]
4 kobiety które znam zaszły w ciążę od razu po @ więc życzę Ci aby wszystko się udałoNo oby ll mi się już @ kończy, czekam na testy owu które mają być jutro lub pojutrze i czekamy na owulacje
No oby ll [emoji2] mi się już @ kończy, czekam na testy owu które mają być jutro lub pojutrze i czekamy na owulacje [emoji23]
Nie było dnia żebym o tym nie myślała
Jak się czujesz?
Nie no aż tak to nie chyba, zazwyczaj czuję kiedy mam owulacje. Nie da się tego niestety pominąć no ból jest taki jakby sam szatan szarpal wściekle za jajnik. Nie ma wtedy opcji na jakies przytylasy więc muszę czaic kiedy będzie i wstrzelic się tak z dzień wcześniej4 kobiety które znam zaszły w ciążę od razu po @ więc życzę Ci aby wszystko się udało
Dawaj, działajcie tak czy siak. A nóż w tym cyklu się udaNo oby! [emoji7] Teraz przed Tobą najlepsze! U mnie niby testy pozytywne A śluzu plodnego mega mało jak nigdy . Pierwszy raz robię testy owu. Może my za późno się staraliśmy bo zawsze jak śluz był mega płodny. Może tym razem coś zadziałały[emoji848]
Nie no aż tak to nie chyba, zazwyczaj czuję kiedy mam owulacje. Nie da się tego niestety pominąć no ból jest taki jakby sam szatan szarpal wściekle za jajnik. Nie ma wtedy opcji na jakies przytylasy więc muszę czaic kiedy będzie i wstrzelic się tak z dzień wcześniej
Dawaj, działajcie tak czy siak. A nóż w tym cyklu się uda [emoji7]
Teoretycznie nie powinno się patrzeć po czasie ale jest szansa. U mnie jak nic w cyklu nie było to i następnego dnia się kreska nie pojawiła, a jak było to pierwszy test mi po kilku godzinach pokazał następnego dnia cień cienia już w 5 minutach A A jeszcze kolejnego była już bladziutka kreska ale nie do przeoczenia. Więc nie poddawaj się i testuj rano z pierwszego sikuMam pytanko. Zrobiłam rano test ciążowy, wyszedł negatywny. Zostawiłam go w łazience i przyszłam po godzinie sprzątnąc i zauważyłam delikatną druga kreskę. Możliwe, że ciąża? Jutro powtórzę test ale ciekawość mnie zżera