Ja chyba też ślepa jestem beta jest zawsze najpewniejsze, czarno na białymJa chyba ślepa jestem skoro wy coś widzicie, dla mnie negatyw :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba też ślepa jestem beta jest zawsze najpewniejsze, czarno na białymJa chyba ślepa jestem skoro wy coś widzicie, dla mnie negatyw :/
Trzymam kciukiHej Ja dzisiaj 32 dc także lekkie opóźnienie jest idę dzisiaj na bete dla tego że wczoraj bardzo dziwny ból czułam po lewej stronie boję się że to znowu pozamaciczna
Ja widzęTakie cos ...
ja tam widze bladzioche pieknaJa chyba ślepa jestem skoro wy coś widzicie, dla mnie negatyw :/
Trzymam kciuki
Ja tez dzisiaj lecę na bete.
Dawaj znac
[/QUOT
Ok dam znać
Teraz trochę podsechl to widac wyrazniejja tam widze bladzioche piekna
nie boj sie. lepiej wiedziec i nie stresowac sie!!! trzymam mocno kciukiBoję się jakoś iść na tą bete normalnie bym nie poszła i czekała z tydzień Ale po prostu się boję cp