Smerfetka94
Fanka BB :)
Witaj w klubie. Tez sie boje ale lepiej mieć sprawę jasnąBoję się jakoś iść na tą bete normalnie bym nie poszła i czekała z tydzień Ale po prostu się boję cp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie. Tez sie boje ale lepiej mieć sprawę jasnąBoję się jakoś iść na tą bete normalnie bym nie poszła i czekała z tydzień Ale po prostu się boję cp
ja od poczatku widzialam piekna krecheTutaj jak juz troche wysechl
To będzie szok.ja od poczatku widzialam piekna kreche
nie szok a ogromna radosc kochana, ja zaszlam w ciaze 3 tygodnie po poronieniu. mam owulacje okolo 21-23 dnia cyklu. nawet miesiackzi nie dostalam. tez bylo zaskoczenie hehe.To będzie szok.
Pierwszy cykl i juz by bylo???
Oczywiście ze radoscnie szok a ogromna radosc kochana, ja zaszlam w ciaze 3 tygodnie po poronieniu. mam owulacje okolo 21-23 dnia cyklu. nawet miesiackzi nie dostalam. tez bylo zaskoczenie hehe.
najlepij w jakis fajny sposob. ja zawsze marzylam o tym, zeby dac mojemu P. buciki zapakowane. za pierwszym razem test zrobilismy razem a za drugim to usiedlismy w niedziele przed tv na kanapie i on mowi, chodz kochanie wypijemy po piwku do filmu. i mi, najwiekszemu smakoszowi piwka, to piwko nie smakowalo. wypilam lyk, odtsawilam i mowie chodz do apteki do szpitala bo otwarta w niedziele po test hehe.Oczywiście ze radosc
Chyba zaraz małą zwale z lozka bo chcę już na.ta krew pojsc...
Omg jak ja powiem o tym W.
My też falstart.Która działała 2giego stycznia? ja zaliczyłam false start bo przytulanki były w nowy rok
Cholera@ start....
Ja też nic nie widzę.Ja chyba ślepa jestem skoro wy coś widzicie, dla mnie negatyw :/
No właśnie ostatnio W. byl na bieżąco.najlepij w jakis fajny sposob. ja zawsze marzylam o tym, zeby dac mojemu P. buciki zapakowane. za pierwszym razem test zrobilismy razem a za drugim to usiedlismy w niedziele przed tv na kanapie i on mowi, chodz kochanie wypijemy po piwku do filmu. i mi, najwiekszemu smakoszowi piwka, to piwko nie smakowalo. wypilam lyk, odtsawilam i mowie chodz do apteki do szpitala bo otwarta w niedziele po test hehe.
przy takich cyklach, okolo 20dc wypada owulacja moze stad ten bólMy też falstart.
Cholera
Ja też nic nie widzę.
Miała któraś ból kości ogonowej w około 20 dc przy cyklach 33-34 dni? Wczoraj ten śluz z krwią, dziś też i jeszcze boli kość ogonowa gdy dotknę :/
Powodzenia na betach.