reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To będzie szok.
Pierwszy cykl i juz by bylo???
nie szok a ogromna radosc :) kochana, ja zaszlam w ciaze 3 tygodnie po poronieniu. mam owulacje okolo 21-23 dnia cyklu. nawet miesiackzi nie dostalam. tez bylo zaskoczenie hehe.
pamietam przytulalismy sie w niedziele, bez spiny o zajscie w kolejna ciaze. potem w poniedzialek zrobilam test na owu tak z niczego w sumie bo nie spodziewalam sie ze tak szybko cykl wroci mi na dobre tory. jak moj P wrocil z pracy, to mowie mu, ze odzyskuje plodnosc :) no i tak my znowu poprzytulalismy sie hehe i teraz prawie 14 tydzien juz

Oczywiście ze radosc :)
Chyba zaraz małą zwale z lozka bo chcę już na.ta krew pojsc...
Omg jak ja powiem o tym W.
najlepij w jakis fajny sposob. ja zawsze marzylam o tym, zeby dac mojemu P. buciki zapakowane. za pierwszym razem test zrobilismy razem a za drugim to usiedlismy w niedziele przed tv na kanapie i on mowi, chodz kochanie wypijemy po piwku do filmu. i mi, najwiekszemu smakoszowi piwka, to piwko nie smakowalo. wypilam lyk, odtsawilam i mowie chodz do apteki do szpitala bo otwarta w niedziele po test hehe.

Która działała 2giego stycznia? 😂🤣😂🤣 ja zaliczyłam false start bo przytulanki były w nowy rok😂
My też falstart.

@ start....
Cholera :(

Ja chyba ślepa jestem skoro wy coś widzicie, dla mnie negatyw :/
Ja też nic nie widzę.

Miała któraś ból kości ogonowej w około 20 dc przy cyklach 33-34 dni? Wczoraj ten śluz z krwią, dziś też i jeszcze boli kość ogonowa gdy dotknę :/

Powodzenia na betach.

najlepij w jakis fajny sposob. ja zawsze marzylam o tym, zeby dac mojemu P. buciki zapakowane. za pierwszym razem test zrobilismy razem a za drugim to usiedlismy w niedziele przed tv na kanapie i on mowi, chodz kochanie wypijemy po piwku do filmu. i mi, najwiekszemu smakoszowi piwka, to piwko nie smakowalo. wypilam lyk, odtsawilam i mowie chodz do apteki do szpitala bo otwarta w niedziele po test hehe.
No właśnie ostatnio W. byl na bieżąco.
On w pracy a ja w domu test. Przez smsa sie dowiedzial i później powiedział mi ze brakowało mu właśnie takiego przekazania na żywo..
Coś wymysle:)

reklama
My też falstart.

Cholera :(

Ja też nic nie widzę.

Miała któraś ból kości ogonowej w około 20 dc przy cyklach 33-34 dni? Wczoraj ten śluz z krwią, dziś też i jeszcze boli kość ogonowa gdy dotknę :/

Powodzenia na betach.
przy takich cyklach, okolo 20dc wypada owulacja :) moze stad ten ból

Do góry