U Ciebie to już widać ładnie, nie jakiś cień jak u mnie gratulacje!Ja jeszcze boję sie cieszyc, ale chyba też się udało.. Zobacz załącznik 1067207
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Paloma 85 ekstra krecha wyraźna!
O tak, ja robiłam jakoś ok 10tc to druga kreska na owu aż bordowa, jak nigdy póki co na ciążowych cienie, mam nadzieję że będą ciemniecJa tez robilam i coraz bardziej ciemnialy wskazywaly na ciaze, a wczoraj z ciekawosci zrobilamto testowa byla tak mega mocna jak nigdy az bordowa takze trzymam kciuki zeby to bylo to!
Mrufka®®®
Mam to samo . @ była 10 grudnia. Ok 30 grudnia czułam się na owulację i później te dziwne bóle w dole brzucha plus doszły bóle w odcinku lędźwiowym. Potem przeszło. Teraz piersi nie bolą ,czasami swędzą . Ciążowe testy negatywne, a owulacyjne hmmm nie wiem jak je rozkminic ( dziś 34 DC)U mnie dalej nic
Ostatnie krwawienie miałam 16-20 grudnia (na tabletkach, jakieś rozregulowanie ), 20 też przyjęłam ostatnią tabletkę. Od tej pory nic.
Jestem prawie pewna że owulacja była w okolicach 25-27 grudnia, później czułam takie rozbieranie w dole brzucha (jak na okres ale nie do końca), lekkie kłucie w podbrzuszu, mrowienie w piersiach (choć boleć nie bolą i większe nie są - chyba nawet trochę spadły po odstawieniu tabletek ) ...
Robiłam test 9.01 i bieluśko, a okres się nie zapowiada, nawet brzuch nie boli...
Załączniki
Wesoła_Aga
To może owulka przyszła szybciej
Mrufka®®®
Piękne te cienie bardzo widoczneWstępnie myślę nad śr i pt żeby zobaczyć przyrost, póki co jeszcze zobaczymy jak się sytuacja potoczy
Dzięki kochane! Jeszcze trudno mi w to uwierzyć że może być coś na rzeczy
Mrufka®®®
Piękne ! GratulujęJa jeszcze boję sie cieszyc, ale chyba też się udało.. Zobacz załącznik 1067207
Czytałam o tym gdzieś, HCG składa się z podjednostki alfa i beta tak samo LH. Oba mają taką samą alfe, ale różne bety, możliwe że testy owu wykrywaja alfa LH i beta LH i dlatego czasami można będąc w ciąży zobaczyć II na teście owuMam to samo . @ była 10 grudnia. Ok 30 grudnia czułam się na owulację i później te dziwne bóle w dole brzucha plus doszły bóle w odcinku lędźwiowym. Potem przeszło. Teraz piersi nie bolą ,czasami swędzą . Ciążowe testy negatywne, a owulacyjne hmmm nie wiem jak je rozkminic ( dziś 34 DC)
reklama
Robiłam testy owu, więc chyba by mnie aż tak nie oszukaly..To może owulka przyszła szybciej