reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W tym tygodni to może ciężko będzie he he(bo mamy niedziele :p). Ja też idę w przyszłym o ile @ nie przyjdzie 👍👍 I ja tu chcę widzieć wysoką betke u Ciebie :)
Wstępnie myślę nad śr i pt żeby zobaczyć przyrost, póki co jeszcze zobaczymy jak się sytuacja potoczy🙂

Dzięki kochane! Jeszcze trudno mi w to uwierzyć że może być coś na rzeczy 🙂

Dziś 20dc i wg apki owulacja, wstałam si bo czułam jakaś wilgoć, po podcieraniu śluz zabarwiony jakby stara krwią, na brazowawo. O co może chodzić? Pierwszy raz coś takiego mam.

Dla ciekawskich: znalazłam takie porównanie intensywności kreseczki po dwóch dniach :)

Czyli jednak 2 dni mogą robić różnicę :D
U mnie w 29 i 31 dc taka różnica była. Od góry: 29dc, 31dc, 29dc.
IMG_20200112_085619748.jpg

Ostatnia edycja:
Wiem że to głupie, i nikomu nie polecam tego robić... ;) ale z racji że miałam sporo testów owu to ostatnio wyrywkowo robiłam je też w drugiej połowie cyklu. W poprzedniej ciąży po pozytywnym ciążowym miałam też pozytywny owu (to była moja ciekawość :p) i teraz też zrobiłam, na górze wczorajszy, na dole dzisiejszy.. Może nie do końca pozytywny, ale mocno ciemniejszy
Zobacz załącznik 1067198
Ja tez robilam i coraz bardziej ciemnialy:) wskazywaly na ciaze, a wczoraj z ciekawosci zrobilamto testowa byla tak mega mocna jak nigdy az bordowa :) takze trzymam kciuki zeby to bylo to!

reklama
A widząc fotki testów z ll już nie dołujace? Przecież jeszcze bardziej niż wizję porodów 😳
No właśnie? Dla mnie dwie kreski czy post o porodzie to działa tak samo a przy okazji moz a się czegoś dowiedzieć nowego. Moim zdaniem nie ma co przesadzać.
Wracając do tematów staraniowych.
30 dc przebiegł znów bez @.
Byli goście to było i wino. I co? Wypiłam łyk i mnie odrzuciło... Oddałam kieliszek mężowi.
Trochę mnie bolał brzuch pod wieczór jak za długo siedziałam w jednej pozycji.
Oby to był dobry znak :) trzymam kciuki.

Do góry