Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstępnie myślę nad śr i pt żeby zobaczyć przyrost, póki co jeszcze zobaczymy jak się sytuacja potoczyW tym tygodni to może ciężko będzie he he(bo mamy niedziele ). Ja też idę w przyszłym o ile @ nie przyjdzie I ja tu chcę widzieć wysoką betke u Ciebie
Co prawda nie , w ciągu dnia robiłam Ale też bardzo mało piłam tego dnia pamiętam. Chciałam na pamiątkę test sobie zrobić A tam ledwo było coś widać.Z porannego moczu?
O kurcze...
Paulina
NIedobrze, niedobrze... oby to nie to...
U mnie w 29 i 31 dc taka różnica była. Od góry: 29dc, 31dc, 29dc.Dla ciekawskich: znalazłam takie porównanie intensywności kreseczki po dwóch dniach
Czyli jednak 2 dni mogą robić różnicę
Dopiero 3 cykl, pierwszy 34, drugi 33 i teraz czekam. Nigdy tak nie miałam.Cykle masz regularne?
Ja tez robilam i coraz bardziej ciemnialy wskazywaly na ciaze, a wczoraj z ciekawosci zrobilamto testowa byla tak mega mocna jak nigdy az bordowa takze trzymam kciuki zeby to bylo to!Wiem że to głupie, i nikomu nie polecam tego robić... ale z racji że miałam sporo testów owu to ostatnio wyrywkowo robiłam je też w drugiej połowie cyklu. W poprzedniej ciąży po pozytywnym ciążowym miałam też pozytywny owu (to była moja ciekawość ) i teraz też zrobiłam, na górze wczorajszy, na dole dzisiejszy.. Może nie do końca pozytywny, ale mocno ciemniejszy
Zobacz załącznik 1067198
Gratulacje widac kreseczkiJa jeszcze boję sie cieszyc, ale chyba też się udało.. Zobacz załącznik 1067207
No właśnie? Dla mnie dwie kreski czy post o porodzie to działa tak samo a przy okazji moz a się czegoś dowiedzieć nowego. Moim zdaniem nie ma co przesadzać.A widząc fotki testów z ll już nie dołujace? Przecież jeszcze bardziej niż wizję porodów
Oby to był dobry znak trzymam kciuki.Wracając do tematów staraniowych.
30 dc przebiegł znów bez @.
Byli goście to było i wino. I co? Wypiłam łyk i mnie odrzuciło... Oddałam kieliszek mężowi.
Trochę mnie bolał brzuch pod wieczór jak za długo siedziałam w jednej pozycji.