reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W tym tygodni to może ciężko będzie he he(bo mamy niedziele :p). Ja też idę w przyszłym o ile @ nie przyjdzie 👍👍 I ja tu chcę widzieć wysoką betke u Ciebie :)
Wstępnie myślę nad śr i pt żeby zobaczyć przyrost, póki co jeszcze zobaczymy jak się sytuacja potoczy🙂

Dzięki kochane! Jeszcze trudno mi w to uwierzyć że może być coś na rzeczy 🙂

Dziś 20dc i wg apki owulacja, wstałam si bo czułam jakaś wilgoć, po podcieraniu śluz zabarwiony jakby stara krwią, na brazowawo. O co może chodzić? Pierwszy raz coś takiego mam.

Dla ciekawskich: znalazłam takie porównanie intensywności kreseczki po dwóch dniach :)

Czyli jednak 2 dni mogą robić różnicę :D
U mnie w 29 i 31 dc taka różnica była. Od góry: 29dc, 31dc, 29dc.
IMG_20200112_085619748.jpg

Ostatnia edycja:
Wiem że to głupie, i nikomu nie polecam tego robić... ;) ale z racji że miałam sporo testów owu to ostatnio wyrywkowo robiłam je też w drugiej połowie cyklu. W poprzedniej ciąży po pozytywnym ciążowym miałam też pozytywny owu (to była moja ciekawość :p) i teraz też zrobiłam, na górze wczorajszy, na dole dzisiejszy.. Może nie do końca pozytywny, ale mocno ciemniejszy
Zobacz załącznik 1067198
Ja tez robilam i coraz bardziej ciemnialy:) wskazywaly na ciaze, a wczoraj z ciekawosci zrobilamto testowa byla tak mega mocna jak nigdy az bordowa :) takze trzymam kciuki zeby to bylo to!

reklama
A widząc fotki testów z ll już nie dołujace? Przecież jeszcze bardziej niż wizję porodów 😳
No właśnie? Dla mnie dwie kreski czy post o porodzie to działa tak samo a przy okazji moz a się czegoś dowiedzieć nowego. Moim zdaniem nie ma co przesadzać.
Wracając do tematów staraniowych.
30 dc przebiegł znów bez @.
Byli goście to było i wino. I co? Wypiłam łyk i mnie odrzuciło... Oddałam kieliszek mężowi.
Trochę mnie bolał brzuch pod wieczór jak za długo siedziałam w jednej pozycji.
Oby to był dobry znak :) trzymam kciuki.

Do góry