Gratulacje, kolejne ll kreseczki na forum! A dziewczyny powiedzcie mi, ile dni przed owu macie taki ciągnący przezroczysty śluz?? Ja dziś mam 11 dzień DC (licząc od krwawienia z odstawienia), a od wczoraj mega dużo śluzu jak białko jaja. Jak na złość weekend bez męża, a ostatnie przytulanki były w środę i dopiero wieczorem będzie możliwość.. Więc zastanawiam się, czy straciłam ten cykl, czy taki śluz jest dłużej np. kilka dni Pytam, bo jak się regularnie kochamy, to ciężko mi zaobserwować jakies zmiany, bo cały czas coś płynie wtedy i nigdy nie wiem..
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Opieprz ich wszystkich, że nie życzysz sobie takich pytań „kiedy”!! Przecież to nie do pomyślenia!! Ja wiem, że oni chcą dobrze, ale niestety nie robią dobrze, tylko generują presję i Twoje cierpienie psychiczne. Mówię Ci, powiedz im, że sobie tego nie życzysz. Będziesz miała przynajmniej z tym święty spokój... Ja nie wiem co bym zrobiła gdyby moja mama ciągle się mnie wypytywała. Chyba bym się załamała. A ona cierpliwie czeka...@bleucoco niby nic się nie stało... Ale jestem zmęczona już tymi staraniami, pytaniami kiedy. Teraz mam endokrynologa muszę się trochę podleczyc, mąż ma badanie nasienia więc też niewiadomo co wyjdzie.
Przeżywam z Wami czy jest cień czy kreska, będę Was podczytywac oczywiście bo jestem ciekawa [emoji16]
Mam nadzieję, że wrócę(zacznę się udzielać) z pozytywną energią a nie ze smętami
bleucoco
Nie miałam nigdy monitoringu, więc wiarygodnej informacji nie dam, ale czytałam jakieś wyniki badań, że ostatni dzień takiego ciągnącego śluzu to dzień szczytu i najczęściej kobiety mają owu właśnie w tym dniu, dzień po lub (ale to już rzadziej) dwa dni po. Ale taki śluz nie musi być co miesiąc żeby była owulacjaGratulacje, kolejne ll kreseczki na forum! A dziewczyny powiedzcie mi, ile dni przed owu macie taki ciągnący przezroczysty śluz?? Ja dziś mam 11 dzień DC (licząc od krwawienia z odstawienia), a od wczoraj mega dużo śluzu jak białko jaja. Jak na złość weekend bez męża, a ostatnie przytulanki były w środę i dopiero wieczorem będzie możliwość.. Więc zastanawiam się, czy straciłam ten cykl, czy taki śluz jest dłużej np. kilka dni Pytam, bo jak się regularnie kochamy, to ciężko mi zaobserwować jakies zmiany, bo cały czas coś płynie wtedy i nigdy nie wiem..
Matka. Wariatka
Gratuluję wszystkich pozytywów! Zdrówka dla was kochane i żeby wszystko było idealnie
wiola0904
gratulacje mamusiu!!!! ja od jasniejszych zaczynalam piekne kreseczki oznaczaja ze fasolka rosniePewnie nic nie zobaczycie bo to są cienie wiosną też ciążę zaczynałam od cieni, jak ciąży nie było to test kompletna biel. matkoooo, sama nie wiem, jak myślicie?
Zobacz załącznik 1067193
Zobacz załącznik 1067194
MamoveKate
Chyba???? Na moje to na pewno! Piękne II gratulacjeJa jeszcze boję sie cieszyc, ale chyba też się udało.. Zobacz załącznik 1067207
Hejoo ja miałam w tym cyklu tylko trzy dni 11-13 z dokładnie takim śluzem. U gina byłam 12dc i kobitka powiedziała „piękny płodny”. Przytulaliśmy się 10 i 12dc i pooof śluz znikł. Zrobiło się sucho od 14dc w którym miało być OWU. Rozkminiałam czy Owu mi się nie przesunełaGratulacje, kolejne ll kreseczki na forum! A dziewczyny powiedzcie mi, ile dni przed owu macie taki ciągnący przezroczysty śluz?? Ja dziś mam 11 dzień DC (licząc od krwawienia z odstawienia), a od wczoraj mega dużo śluzu jak białko jaja. Jak na złość weekend bez męża, a ostatnie przytulanki były w środę i dopiero wieczorem będzie możliwość.. Więc zastanawiam się, czy straciłam ten cykl, czy taki śluz jest dłużej np. kilka dni Pytam, bo jak się regularnie kochamy, to ciężko mi zaobserwować jakies zmiany, bo cały czas coś płynie wtedy i nigdy nie wiem..
Kurcze chciałabym lepiej znać swoje ciało
Ps. Ja z reguły mam za dużo śluzu i podczas przytulania bywa za mokro. Oby ten cykl był dla Ciebie wyjątkowym!!! Trzymam kciuksy za dzisiejsze czułości
wiola0904
piekna kreseczka! gratulacje mamusiuJa jeszcze boję sie cieszyc, ale chyba też się udało.. Zobacz załącznik 1067207
MamoveKate
No to mamy piękna niedziele
A teraz pytanie o apki...
Ktoś pisał o „mój kalendarzyk”? Może jakiś link do ściągnięcia, bo wpisuje w wujka Google i nie wiem która to
A teraz pytanie o apki...
Ktoś pisał o „mój kalendarzyk”? Może jakiś link do ściągnięcia, bo wpisuje w wujka Google i nie wiem która to
reklama
Matka. Wariatka
Easy, jesteś poddenerwowana bo cała ta sytuacja jest lekko strasujaca i tak jestes twardzielka, że czekasz z tym testem. Ja bym robiła już rano i wieczorem dzień w dzieńU mnie raczej nic z tego i czekam na @ w środę. Piersi już w ogóle nie bolą, a to chyba nie tak miało być. Jestem poddenerwowana, PMS się przyczłapał. Straciłam już nadzieje, że zagnieżdżenie przebiegło pomyślnie.
Od wczoraj boli mnie ucho, myślałam, że to przypadek że tak mnie kłuje,ale nie. Dziś dalej boli mnie ucho. Po prostu świetnie. Jeszcze zapalenia ucha mi brakowało...
A piersi też nie muszą boleć cały czas. Pamiętam, że mnie przed okresem bolały bardzo. Byłam pewna, że nie jestem w ciąży i nie chciałam robić testu licząc, że za chwilę przyjedzie @. Dzień przed zrobieniem testu przestały i było spoko. Wiec uznałam, że na bank dziś dostanę. Cały dzień lazilam z podpaskami bo czułam jakieś cmienie. Drugiego dnia też nic, aż wieczorem mąż powiedział by zrobić test. I byly dwie gigantyczne krechy! Piersi zaczęły znów boleć mniej więcej tydzień po spodziewanej @. Tak więc fakt, że Ciebie przestały boleć nic jezzcze nie oznacza