reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czytałam o tym gdzieś, HCG składa się z podjednostki alfa i beta tak samo LH. Oba mają taką samą alfe, ale różne bety, możliwe że testy owu wykrywaja alfa LH i beta LH i dlatego czasami można będąc w ciąży zobaczyć II na teście owu 🙃
Oby to było to bo ja jestem z kompletnie nie ogarniam tego cyklu

reklama
Mam to samo . @ była 10 grudnia. Ok 30 grudnia czułam się na owulację i później te dziwne bóle w dole brzucha plus doszły bóle w odcinku lędźwiowym. Potem przeszło. Teraz piersi nie bolą ,czasami swędzą . Ciążowe testy negatywne, a owulacyjne hmmm nie wiem jak je rozkminic ( dziś 34 DC)
To LH dość wysokie jak na 32-33 dzień - może przesunięta owulacja ?

No już sobie zaznaczyłam w aplikacji że owu jednak była w ten czwartek . Ale do końca nie jestem przekonana . Teraz wgl nie czuje się na owulacje. Ogólnie wszystkie objawy i dolegliwosci czegokolwiek mi odeszły haha nie ogarniam
Powiem Ci że wszystko jest możliwe i nie można tracić nadziei. Ja nie mam żadnych objawów kompletnie, owulacji też nie czułam i gdyby nie test owu, to nie wiedziałabym że była.. Śluzu też prawie w ogóle i na dodatek nie miałam żadnego skoku tempki 😯

U mnie raczej nic z tego i czekam na @ w środę. Piersi już w ogóle nie bolą, a to chyba nie tak miało być. Jestem poddenerwowana, PMS się przyczłapał. Straciłam już nadzieje, że zagnieżdżenie przebiegło pomyślnie.

Od wczoraj boli mnie ucho, myślałam, że to przypadek że tak mnie kłuje,ale nie. Dziś dalej boli mnie ucho. Po prostu świetnie. Jeszcze zapalenia ucha mi brakowało...

reklama
Do góry