wiola0904
Fanka BB :)
nie mam pojecia od czego to zalezy ale zauwazylam ze testy paskowe nie wprowadzaja w blad tak jak plytkowe. plytkowy wziety pod swiatlo moze pokazac kreseczke, ktora po prostu "przeswituje". ale to moje takie subiektywne odczucie. pierwszy test zrobilam 5listopada i byl cien cienia kreski, bete robilam 7 listopada z wynikiem 36, test w ten dzien dalej bardzo slabo widoczny. ja zeby nie biegac na bete codziennie, robilam testy z rana przez chyba 5 czy 6 dni i kazdego dnia kreseczka byla wyrazniejsza. testow uzywalam o czulosci 10.Czułość 10 jest chyba najniższa. Te z allegro pewnie też miały taką czułość, więc czemu pokazywały, a apteczne nie? Chyba, że online może jeszcze kupić czułość 5?
Jak miałaś w krwi betaHCG 36, to z moczu wychodziła Ci wyraźna kreska? Na jakiej czułości testach? Ja owu miałam 31.12-02.01, więc teoretycznie powinnam najwcześniej zacząć robić testy 14 dni po owu, czyli od wtorku. Zastanawiam się czy jest sens tak wcześnie robić. Termin @ mam dopiero w środę
kazdej kobiecie beta hcg przyrasta w innym tempie wiec i kazdej kreska na tescie moze pojawic sie w roznym czasie.
ja zeby bylo smieszniej, 29 pazdziernika bylam u ginekologa, zeby sprawdzila na usg czy organizm oczyscil sie sam po poronieniu. zlecila mi zrobienie beta hcg. 30 pazdziernika zrobilam bete, wynik 0. 7 dni po owu.