reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

jeszcze 42 ( chyba jestem tu emerytką ) 😂😎
nie przesadzaj! ja rozmawialam z moja pania ginekolog, w tym roku skoncze 36lat wiec przerazenie, ze pierwsze dziecko, wiek... powiedziala, ze wiek tak naprawde nie ma zadnego znaczenia. sa kobiety, ktorych cialo jest gotowe na macierzynstwo do 50 roku zycia, hormony sa w normie, ciaze znosza wrecz prefrkcyjnie a sa i takie, ktorych genetyka powoduje, ze w wieku 30lat zaczynaja przechodzic menopauze. Jesli badania masz ok, jestes aktywna ze swoim partnerem, to tylko czekac 2 kreseczek! glowa do gory i powodzenia!!!

reklama
Ja wiem o jakie kreski wam chodzi.
Nie raz mialam taki szary slad na tescie i to wlasnie byla ona.
Ale watpie ze testowa zabarwilaby sie na rozowo tak bez powodu.
Wiem tez ze czasem wychodzą negatywnie pozytywne ale jednak wczoraj tez byl bladzioch i zaczyna ciemniec skoro aparat go juz potrafi uchwycic.
No nic zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja :)
Według mnie nie ma sensu powtarzać dzień w dzień testów, które wychodzą negatywne albo na których nie ma takiej typowej bladej kreski. BetaHCG podwaja się co dwa dni. Sens jest powtarzać po kilku dniach. A już na pewno w terminie @ ;)

Według mnie nie ma sensu powtarzać dzień w dzień testów, które wychodzą negatywne albo na których nie ma takiej typowej bladej kreski. BetaHCG podwaja się co dwa dni. Sens jest powtarzać po kilku dniach. A już na pewno w terminie @ ;)
Kazdy robi jak uwaza :)
Mialam ich kilka to zrobilam tym bardziej ze jakies powody tam mialam :)
Nie zalamuje sie, nie nakrecam i to moim zdaniem najwazniejsze bo nie swiruje (nie liczac testow ;p )
Dziewczyny radzily powtorzyc to powtorzylam.
Wierze ze bedzie ciemniala :)

Ja wiem o jakie kreski wam chodzi.
Nie raz mialam taki szary slad na tescie i to wlasnie byla ona.
Ale watpie ze testowa zabarwilaby sie na rozowo tak bez powodu.
Wiem tez ze czasem wychodzą negatywnie pozytywne ale jednak wczoraj tez byl bladzioch i zaczyna ciemniec skoro aparat go juz potrafi uchwycic.
No nic zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja :)
najlepiej zrob jutro z rana :) pierwszy mocz zawiera najwieksze stezenie. dla przykladu, ja zaczelam robic testy od 5listopada, nie mam nawet zdjecia bo kreska byla cieniem, ktory widzielismy pod swiatlo.

6listopada test wygladal tak

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    115,3 KB · Wyświetleń: 104
No i @ przyszła, ale dziwne rzeczy mi się dzieją po poronieniu... mam na zmianę 37 i 31,32 dc a tak zawsze okolo 30 dc byla @🤦‍♀️🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20200111-161959_My Calendar.jpg
    Screenshot_20200111-161959_My Calendar.jpg
    116,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry