reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Gdybym nie miała racji to moje testy też byłyby białe :) A pierwszy cień wyszedł 5 dni przed terminem.
Tu masz chińczyki takie jak Twoje, wykonane tego samego dnia z różnicą 6 godzin.
I owszem jak sama napisałaś, jest ZALECONE ale nie obowiązkowe.
Ale na tym drugim chyba masz kolory podkrecone na zdjeciu

reklama
Gdybym nie miała racji to moje testy też byłyby białe :) A pierwszy cień wyszedł 5 dni przed terminem.
Tu masz chińczyki takie jak Twoje, wykonane tego samego dnia z różnicą 6 godzin.
ale czy Ty nie rozumiesz ze kazda kobieta ma inny przyrost beta hcg? kazdy organizm jest inny. wystarczy ze mialas wczesniej owulacje i beta bedzie wczesniej :) a wystrczy ze owulacja sie przesunie i beta pojawi sie pozniej :) proste i bardzo logiczne... nie kazdy cykl jest idealny, czesto zdarzaja sie odchylenia. data spodziewanej @ to tylko data orientacyjna, moze sie przesunac, zarowno w jedna, jak i w druga strone. czysta biologia :)

ale czy Ty nie rozumiesz ze kazda kobieta ma inny przyrost beta hcg? kazdy organizm jest inny. wystarczy ze mialas wczesniej owulacje i beta bedzie wczesniej :) a wystrczy ze owulacja sie przesunie i beta pojawi sie pozniej :) proste i bardzo logiczne... nie kazdy cykl jest idealny, czesto zdarzaja sie odchylenia. data spodziewanej @ to tylko data orientacyjna, moze sie przesunac, zarowno w jedna, jak i w druga strone. czysta biologia :)
To Ty nie rozumiesz o czym ja napisałam. Jeśli WYCHODZI już cień to musi ciemnieć. Nigdzie nie napisałam, że test musi wyjść pozytywny 5 dni przed terminem @ z poołudniowego moczu. Bo może wyjść i tydzień po terminie @ ale jeśli już coś jest na rzeczy to musi się rozkręcić, jeśli jest ok.

Ale na tym drugim chyba masz kolory podkrecone na zdjeciu
Nasz modny kontrast ;) Tak ale to są pierwsze cienie, które jak wiesz ciężko w ogóle na foto uchwycić ;) Następnego dnia już robiłam Rossmannki :) I one ładnie ciemnieją więc polecam :) Choć słyszałam, że często dają fałszywie dodatne wyniki.
Rób te testy dla porównania :) Co Ci szkodzi, jak masz zapas :)
Trzymam kciuki!

a ten "chinczyk" to co to za testy są? :D

Znajdź to moje porównanie wszystkich testów, tam mam i dni cyklu i.dni od owulacji i przyrosty Bety :)

I owszem nie wszystkie testy są wiarygodne :/
Teraz przy Becie 169 BabyBoom pokazał zaledwie cień a w październiku NordTest ładne kreski przy Becie 0.2 :/
Muszę poszukać w takim razie! Ja mam dwa testy z Rossmanna te fioletowe od 10 i super czuły Pink jakaś nowość w takim jakby pisaku.

Czy dobrze widzę, że z Rossmannowych Facelle zdjęłaś szkielko z okienka testowego? Bo to szkiełko jest najgorsze, tak odbija światło, że nic nie widać 😂

reklama
Do góry