reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A termin @ na kiedy przypadał?
bardzo ciezko wyczuc bo 30 wrzesnia poronilam. miesiaczki niestety bardzo nieregularne i z wydluzonym cyklem 35-40dni. owulacje mialam okolo 23 pazdziernika wiec nie doczekalam sie juz miesiaczki :). test pierwszy robilam 12 dni po owulacji i w zasadzie bylo widac cien kreski pod swiatlo. na drugi dzien minimalnie ciemniej ale tez slabiutko . 7listopada robilam beta hcg z krwi to bylo zaledwie 36, stad pewnie tak slabe kreseczki, ze stezenie hormony dopiero zaczelo rosnac.

reklama
No u mnie dzisiaj z pierwszego moczu taka bladziuchna wyszła.
Tylko ze chodze pozno spac a przed snem zawsze siku..

Tzn nie taka jak ta twoja tutaj tylko co ja wrzuciłam :p
ja u Ciebie widze wyrazniejsza kreske niz u siebie na tych 2 testach. ja wyslalam je narzeczonemu bo byl w pracy i zpaytalam czy widzi te kreseczki to mi odpisal ze piekne :D a potem jak wrocil do domu, to poprosil, zebym pokazala mu te testy bo tak naprawde to nic nie widzial, tylko nie chcial mnie zasmucac 😂😂😂

najlepiej zrob jutro z rana :) pierwszy mocz zawiera najwieksze stezenie. dla przykladu, ja zaczelam robic testy od 5listopada, nie mam nawet zdjecia bo kreska byla cieniem, ktory widzielismy pod swiatlo.

6listopada test wygladal tak
Kochana a powiedz proszę robiłaś testy od 6.11, a termin @ kiedy miałaś?

EDIT: Już znalazłam Twój komentarz :D

Kochana a powiedz proszę robiłaś testy od 6.11, a termin @ kiedy miałaś?

EDIT: Już znalazłam Twój komentarz :D
bardzo ciezko wyczuc bo 30 wrzesnia poronilam. miesiaczki niestety bardzo nieregularne i z wydluzonym cyklem 35-40dni. owulacje mialam okolo 23 pazdziernika wiec nie doczekalam sie juz miesiaczki :). test pierwszy robilam 12 dni po owulacji i w zasadzie bylo widac cien kreski pod swiatlo. na drugi dzien minimalnie ciemniej ale tez slabiutko . 7listopada robilam beta hcg z krwi to bylo zaledwie 36, stad pewnie tak slabe kreseczki, ze stezenie hormony dopiero zaczelo rosnac.

O to była do mnie odpowiedź, myślałam, że do kogoś innego i przeoczyłam 😂😂😂 Od kilku dni chodzę jak bez mózgu 😂😂😂

ja u Ciebie widze wyrazniejsza kreske niz u siebie na tych 2 testach. ja wyslalam je narzeczonemu bo byl w pracy i zpaytalam czy widzi te kreseczki to mi odpisal ze piekne :D a potem jak wrocil do domu, to poprosil, zebym pokazala mu te testy bo tak naprawde to nic nie widzial, tylko nie chcial mnie zasmucac 😂😂😂
No nic. Zostaje mi poczekac bo nic innego nienie zrobię

No nic. Zostaje mi poczekac bo nic innego nienie zrobię
pewnie, ze tak! najwazniejsze to nie popadac w obsesje bo wtedy psychika moze niestety zablokowac nawet zajscie w ciaze. na spokojnie zrob test jutro rano! mam nadzieje ze kreseczka bedzie juz bardziej widoczna!!!
dodam jeszcze ze niektore testy nie sa takie super i wykrywaja ciaze pozniej. ja przy pierwszej kupowalam z apteki o czulosci 10 i wcale nie pokazywaly. a zwykle paskowe z allegro, od razu :)

reklama
pewnie, ze tak! najwazniejsze to nie popadac w obsesje bo wtedy psychika moze niestety zablokowac nawet zajscie w ciaze. na spokojnie zrob test jutro rano! mam nadzieje ze kreseczka bedzie juz bardziej widoczna!!!
dodam jeszcze ze niektore testy nie sa takie super i wykrywaja ciaze pozniej. ja przy pierwszej kupowalam z apteki o czulosci 10 i wcale nie pokazywaly. a zwykle paskowe z allegro, od razu :)
Czułość 10 jest chyba najniższa. Te z allegro pewnie też miały taką czułość, więc czemu pokazywały, a apteczne nie? Chyba, że online może jeszcze kupić czułość 5?

Jak miałaś w krwi betaHCG 36, to z moczu wychodziła Ci wyraźna kreska? Na jakiej czułości testach? Ja owu miałam 31.12-02.01, więc teoretycznie powinnam najwcześniej zacząć robić testy 14 dni po owu, czyli od wtorku. Zastanawiam się czy jest sens tak wcześnie robić. Termin @ mam dopiero w środę :)

Do góry