Smerfetka94
Fanka BB :)
Nie dziekuje zeby nie zapeszycNooo jak orzyciemnilas to widać o wiele lepiej ja trzymam kciuki by była co raz mocniejsza
Juz bym chciala mojemu W. powiedzieć....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziekuje zeby nie zapeszycNooo jak orzyciemnilas to widać o wiele lepiej ja trzymam kciuki by była co raz mocniejsza
Gratulacje mamusiu! cien cienia kreseczki to juz fasolkaTroche przyciemniony.
Moim zdanien jest wyrazniejszy niz ten z kiedys
przypomnialas mi teraz jak ja zrobilam test, pod lupa mozna bylo zobaczyc kreseczke, hehe. na drugi dzien z rana znowu. a pozniej chyba przez tydzien codziennie robilam i cieszylam sie jak szalona gdy kazdego dnia kreska byla ciemniejszaGratulacje mamusiu! cien cienia kreseczki to juz fasolka
Ja mam słaby ale też widzęWidzę bo mam sokoli wzrok.
Oby ciemniała
ja powiedzialabym ze masz bardzo ladne cykle, w miare regularne poza jakimis wyjatkami, ktore maja prawo sie zdarzycDziewczyny to są moje dni cyklu . Jest w miarę czy lepiej się zgłosić do gina ?
Moja koleżanka wczoraj była na hsg u naszego lekarza w poradni leczenia niepłodności i zapytała go czy możemy to brać to powiedział że jak najbardziej .Też sobie kupię ten ovarin czy jak to się tam nazywa. Tylko piszą, że to na równowagę hormonalna bla bla bla a ja nie mam raczej jakiś wielkich problemów hormonalnych. Czy w takim razie też sobie mogę je brać normalnie? W sumie to suplement tylko więc powinno być niby ok